Pa nije valjda i da oni (Nepalci, Indici ecet) tamane po Ege...
Da, i meni je rekla jedna da joj dolaze takvi u zadnje vrijeme, a smrdljivi su i ne daju se pod tuš...
Malo odoh na more ovaj tjedan i napokon mi se poklopilo da sam joj u blizini, čekam ju već dosta dugo da dođe bliže Zagrebu. Dogovor vrlo lagan, odmah šalje adresu i popis usluga, ukratko sve što mi treba. Uđem, čeka me u rozom donjem rublju, odmah presretan jer je mala baš lijepa, nekako posebna, s tom kosom. Engleski joj slab, uz translate sve pet, dogovaram 45 min, 2 pucnja 150. Usluga super, nauljila se, pušenje lijepo bez kondoma, french kiss isto može, licking može, baš uživa pri tome (i ja isto, savršeno glatka pica, nigdje nikakve dlačice), čak je i ona mene malo po tijelu lizala, sve to onako senzualno, baš me napalila, skoro cijelo vrijeme gleda u oči. Akcija prvo cowgirl, i naravno pucam skoro odmah. Malo priče, zatim masaža, čak ok, rukama i laktovima malo jače. Krećemo drugu rundu sve isto, samo veli može doggy, ajde može. Kakav doggy je to bio, najbolji do sad, takvu poziciju napravi s tijelom, i onda se nabija, twerka, sve se lijepo vidi, fenomenalan pogled na sve. Čak sam dosta i izdržao obzirom na sve to, minut dvije nakon pucnja zvoni alarm, prošlo 45 min. Nudi mi tuš nakon tih 45 min, odem se oprati, još se ljubimo malo, pitam ju koliko sam dužan (nije me ništa tražila na početku), veli kako smo rekli, 150. Baš je bombončić mala, idem odmah ponovno ako dođe do Zagreba.
Jedini minus mi je lokacija, četvrti kat bez dizala i bez klime u sobi, cijeli sam mokar bio.