Odi probat pa javi kak je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odi probat pa javi kak je
Oko čega raspravljate? Tip piše ono što je htio da uradi a nije imao muda. Vrerovatno je podvio rep. Jedino šta mu vjerujem da je usluga loša.
1h 200€.
Prvih 15 min kad sam to svrsio bilo sve super. Al onda nakon tog prvog pucnja nes zenska stalno po mobu krenula prckat, nezaintesirana full, neda sve poze, vjv bila umorna vec( i ova opet isfo ima onu pizdariju kao kad platis 1h, ri zapravo mozes jebat 45min a ne 1h to mi je retardirano).
Naljutio se krenuo se oblacit i trazim 50% love natrag jer sam bio 30 min ukupno. Krenula srat kao 150€ pol sata je, ja joj uzmem mob krene cmizdrit i onda trazim lovu i na kraju mi dala sve hahaha, ono hvala ti hahahahahha. A mislim da nije bila tak retardirana bilo bi sve lk nebi spusila tih 200€.
Bio danas kod Gia (lokacija Petrinjska). Kako sam imao velika očekivanja prema onome što je napisano ovdje - apsolutno sve potpisujem 10/10 !!Ako budeš išao pitaj dokle ostaje u Zagrebu
yeeep, boginja....Bio danas kod Gia (lokacija Petrinjska). Kako sam imao velika očekivanja prema onome što je napisano ovdje - apsolutno sve potpisujem 10/10 !!
Od dočeka u crnoj haljinici, izgleda, šminke, ljubljenja, općenito angažmana .....meni u razini Villacha.... nema se šta pametno dodati - Gia se jebe - za medalju !!
Kaže da ostaje mjesec dana u ZG, već vidim da ću morati još bar jednom na tretman kod nje !
picku mater ovo kad vidim da se pise u svakom postu za kurvu koliko ostaje... ako je tako dobra neces to pisati picku mater. kao drugo gia nije tako dobra, osrednja kurva, osrednja face i telaBio danas kod Gia (lokacija Petrinjska). Kako sam imao velika očekivanja prema onome što je napisano ovdje - apsolutno sve potpisujem 10/10 !!
Od dočeka u crnoj haljinici, izgleda, šminke, ljubljenja, općenito angažmana .....meni u razini Villacha.... nema se šta pametno dodati - Gia se jebe - za medalju !!
Kaže da ostaje mjesec dana u ZG, već vidim da ću morati još bar jednom na tretman kod nje !
Kaj je onda tako tesko zaljepiti link? Ti budu prsti otpali???Bio danas kod Gia (lokacija Petrinjska). Kako sam imao velika očekivanja prema onome što je napisano ovdje - apsolutno sve potpisujem 10/10 !!
Nemru ti nis napraviti jedino ovo provjera za selfi prije neg sto dodes hahah. Stari ocito se takve stvari cesce dogadaju hahah da im uzmu pare il nes.Oko čega raspravljate? Tip piše ono što je htio da uradi a nije imao muda. Vrerovatno je podvio rep. Jedino šta mu vjerujem da je usluga loša.
Nikad ne znaš možda i same imaju profile ovdjepicku mater ovo kad vidim da se pise u svakom postu za kurvu koliko ostaje... ako je tako dobra neces to pisati picku mater. kao drugo gia nije tako dobra, osrednja kurva, osrednja face i tela
i ddnt want to speak negative about her, bit have fealing we have her pimps hia, so just warn
Nikad ne znaš možda i same imaju profile ovdje
Ma znam da prate forum ali što će im profiliOve koje su duže i češće u HR vjerujem da imaju
Mislim da imaš od prije osvrt ali čini mi se nekako prevelika, osobno ne znam kako bi doggy išaoDali je bio možda netko s ovom. Nisam siguran jer sam vidio da ima dva profila.
Ima ogromno dupe?Pozdrav, samo bih htio dati preporuku za jednu curu koja je bila i prošle godine u Hrvatskoj sad se ponovno vratila i radi za agenciju.
Cura je super i 1000% ta sa slike I pruža super uslugu sad je u Zagrebu
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|