Bio sam sinoć kod nje, drugi put. Lokacija Savska, ali već danas mislim da mijenja. Stan dosta manji, soba mi je loša bila i krevet katastrofa, skroz nizak nisam mogao doggy stojeći nikako, prošli put je bio visok krevet i taman mi je došla u doggy kad sam ja stajao. Opet doček super, lijepo sređena, čista, hladna voda me čeka i ručnik ako želim, ali i ona vidi da sam izašao maloprije iz tuša pa preskačem. Prijelaz u sobu, ljubljenje i ljubljenje, čim joj dotaknem jezik lagano, napravi neki zvuk kao lagano stenjanje, ali lagano taman da cujes, tako me napalila. Na krevetu ju ližem, prst neda, kaže samo dick and tongue u picu ide. Onda ona mene s kondomom, pa ja nju tako da mi ''sjedne'' na lice, tu uziva ide gore dole lagano i govori best feeling on the world haha. Idemo u cowgirl, legne si na mene i bez prestanka ljubi, ljubi vrat, sve, cijelo vrijeme, počne skakati i ubrzo me matira. Tu počnem pregovarati za 2. pucanj i velim kako zelim cim za 30, ali ona veli nema toga, to ide za 80 (50 bez prije treba platiti), ali ipak veli kako sam ok prema njoj, da mi da bez kondoma pusenje i cim za 50, pristajem. Tu krece pušit bez, e to je prava stvar tu je dala 100% sebe, velim joj da želim da i ona svrši, nastavlja pušiti i počne se dirati po pici. Puši i dira se i veli da je blizu, brzo stavi durex i krene se nabijati u cowgirl i začas svrši, prekrasno, na meni, nije da se sva trese 5 min, ali osjetio sam kako je samo ostala bespomično ležati par sekundi, smije se, ljubimo se... Nakon par sekundi veli da je spremna, mozemo dalje, ali drugi put jako tesko da bude svrsila, rekoh nema veze, ionako je jos 10-ak min, taman za mene. Krene pušit i drkat mi i uz to lizat jaja, znači nisam skuzio prvi tren šta se događa, prvi put sam doživio tako nešto (jedino mi je Tania malo lizala jaja, ali tu je Chiara miljama dalje), predobro, traje to i traje, al nikako da puknem, ona više nije mogla, a ni ja. Veli ona ajde malo na pauzu, pa ćemo opet. Odemo malo u kuhinju, pričamo popijemo (tu vec prelazimo 1h) i vracamo se opet u sobu. Tu krenem drkat i začas sam blizu, skuži ona, primi ga i u usta, krene jebeno pražnjenje, sve je uzela, zadnju kap haha i otišla do wca. Otuširao se (čist ručnik). Nakon svega još pričali o svemu i svačemu malo manje od 2h sam bio u stanu. Zadovoljna je Zagrebom, nije previše popunjena klijentima, što me malo začudilo jer je meni baš super i vjerojatno ću ići opet.