Uzas od usluge.
Platio sam 1h + analac, inace je 170+50, kaze moze za 200. Dodem na lokaciju (blizu glavnog kolodvora) i veli pimp "wait I go shower now and get ready". Znaci valjda na knap bilo i imala musteriju. Ok.
Cekam ja par min. Salje poruke svakih 5 min sorry baby sorry baby. Na kraju sam vani cekao 25 min.
Ok, krene akcija. Pusi s kondomom. Od pocetka stalno govori kako imam veliku kitu iako imam cisti prosjek. Dode red na anal, veli no anal too big sorry baby.
Pa evo samo zbog ovog bi joj jebo mater jer je cijela poanta mog dolaska upravo to. Reko ok. Vratis mi 50e i moze.
Padne prvi metak nakon 15min. Ostalo jos sigurno 40min. Kaze baby ok finish and go. Ja ju gledam koji kurac platio sam sat vremena i cekao vani 25 min. Pimp reko imam 2 pucnja i pokazem joj. Treba nadrkana kao ajde ajde ok moze 2. E da, i nije prvo htjela dat da svrsim po sisama iako se nudi cum on body.
Ekipa, ne da ne preporucam, nego se ne sjecam u zadnje 2 godine u koje sam posjetio 50-60 cura da je bilo ovako losa usluga. Ajde, samo 150e je, al svejedno nema nikakvog uzitka.
I Z B J E G A V A T I