Rebecca. Prek puta Draškovićeve, traumatologija prvi ulaz do onog birca na čošku
220/h. Slike su malo fotošop al cura je top svejedno. Sise silikoni ali baš oni dobri, taman ti u ruku stane. Bradavice uff, meni savršene. Tijelo bomba bomba. Ima tetovažu na prsima/trbuhu al joj dobro stoji
Dogovor je bio bez problema. TRAŽI SELFIE pred ulazom, ja za kurve koristim bezveze broj tak da me boli kurac al možda sam i glup al kad je ovakva pička ne razmišljaš previše jebiga
Doček u crnom rublju, ljubljenje, tuširanje i akcija. Sve je sa gumicom (nisam pitao za bez) puši ko mašina pa te primi za jaja i kad skuži da si blizu vrhunca pusti pa te zajaše. Skače po kurcu ko da joj je zadnje. Okrečeš ju kak hočeš. Uživa u svemu, grli ljubi stenje.
2 pucnja ko iz topa, ostalo je bilo 15 minuta pa se još pomazili i izmasirala me vrhunski. Još ju ispipko cijelu, velim ko voli silikone ovo je baš top sisa.
Slabo zna engleski al se da sporazumit, skuži kaj očeš kad joj pokažeš. Doggy brutalan. I ovak je nasmijana i zajebancija je cijelo vrijeme
Sve u svemu još jedanput ću otić sto posto. Nije baš ko Tania al blizu.
Izgled: meni 9/10
Oral: 7/10 ima usisavač u ustima ali nemrem ja to s kondomom
Akcija: top. Radi s njom kaj oces. Kad sjedne na tebe ubija se
Fora je cura, probajte