Diskretan37
Active member
Ja sam ju guzio,odradila je to bvzBio ja kod Čehinje. 100 eura 30 min. Standardan odrada. Razina ženstvenosti ko buraz iz kvarta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam ju guzio,odradila je to bvzBio ja kod Čehinje. 100 eura 30 min. Standardan odrada. Razina ženstvenosti ko buraz iz kvarta.
Je,visoka ,za anal nisam pitaoJel visoka toliko koliko piše - 176 cm? Cca?
I jel radi anal?
Malo skautiram ponudu po Zg, ako izvisim kod Tanie
Jer nikad neće biti jeljer zna neko neku dobru u zg isao bi sutra kod jedne ako ima neko za preporucit
Za izbjegavati.
Jel ima netko info o ovoj?
A jel izgleda ko na slikamaZa izbjegavati.
Nula truda, samo da te što prije riješi i uzme novce.
Čak ni ne puši bez kako piše.
Da, izgleda.A jel izgleda ko na slikama
Više mi je do jebanja takve sisate picke nego do GFE
Ma to treba jebati sirovo. Kad vidiš da neće, samo joj uzeti glavu i nabijati je na kurac.Evo jesna recenzija i od mene.
Cuo se s ovom Danny. Kaze ima frendicu za trojku ako zelim. Salje sliku, salje link njenog profila, reko moze. Pitam kolko para? Odgovor 200€ za trojac za pola sata, ali smo se na kraju dogovorili moze 150€ za pola sata.
Dolazim, ulazim, stan prostran, odlican prostor. Sjedam na kauc, ne znaju ni jedna ni druga engleski, reko dobro... nekako se snademo i bacimo se na posao. Prvo da kazem da nijedna ne izgleda kao na slikama, losije uzivo, ali jos uvijek dobro izgledaju. Sise izradene, top.
Danny se, ajmo reci trudi, svidio sam joj se zvrckava je, ali svejedno jako lose.... A ova Vanesa katastrofa. Nisam ni sjeo na kauc, faca joj neka gadljiva, totalno, ali totalno nezainteresirana za ista. Danny stavlja kondom, pocinje pusit i u tom trenutku zelim Vanesu pozvati kod sebe, ona se krene izvlaciti, neke grimase radi. Govorim Danny koji kurac, platio sam vas obje... I Danny joj govori nesto na spanjolskom i evo ova se lagano pomice i ko mrtvo puhalo me krene dirati po nozi i gleda u stranu... nekako ih uspijem doslovno natjerati da krenu obje pusiti u isto vrijeme, jer zamisli, platio sam za trojac. Nije dugo trajalo.... Vanesa se izmice, neda da ju se dira igdje. Nesto su obje na kraju izmrljavile, svrsio na silu i reko odoh.
Na izlasku govorim Danny da cu napisati losu recenziju i govorim joj da se osjecam izigrano i da sam bacio novac, vidim po njoj zao joj je, pocela se izmotavati, ali reko znamo oboje da znas da je ovo bilo lose. Reko platio sam za obje da imamo trojac, a ne da mi fejkate, budete hladne i da Vanesa pravi grimase i bude nezainteresirana.
Uglavnom sveukupno iskustvo 1.5/10
Fali zenstvenosti, fali svega. Reklo bi se kolko para tolko muzike, ali ajde znaj sta ce me cekat nakon sto amo se dogovorili.
Uglavnom izbjegavajte obje, bilo to u trojci ili pojedinacno.
Zajeb teski i sam sam si kriv za ovo
Jel ima itko informacije da daje anal? Itko da je provjerio da nije navlakusa?Jel pocela davat cim/cif i anal ili ovi i dalje seru bezveze da navuku ljude i obecavaju da radi, a dok dodes ne radi? Bio kod nje kad je tek dosla tu cca 07/2023. Samo je lezala kao lutka za jebanje, al da je lijepa i da fino njezno pusi, to stoji.
I meni. Dosadilo mi je ovo kad uvijek izgleda uzivo losije jer slike fotoshopirane do boli. Trebali bi skupljat popis jako zgodnih curaA jel izgleda ko na slikama
Više mi je do jebanja takve sisate picke nego do GFE
Pogledas dubai cijene, a tam kaze internet prosjecna placa je 4000€ mjesecno( dobro nije isto prosjecna i medijalna placa, al u zagrebu je prosjecna 1000€). A cijene nisu nesto 4 puta skuplje od nasih po satu. Nisu ni cak duplo skupljiOna agencija "euro vip ladies" uredno traži 250e/1h + 50e owo nadoplatu za svoje cure, znači 300e.
To treba bojkotirat, inače će još povisit cijene u nebesa, uskoro će bit 350..
Nemoj se uvrijediti ovo je samo moj pogled ali npr... 250€ za sat (outcall)... navodnih 30 godina ... mora da si bio vrlo napaljen kada si na to pristao.bila kod mene danas vrlo dobar GFE, oral bez kabanice, ista je u zivo ko na slikama,naparfemirana i cista.
Ponovio bi.
Ispravak radi se o incall-u da stvar bude goraNemoj se uvrijediti ovo je samo moj pogled ali npr... 250€ za sat (outcall)... navodnih 30 godina ... mora da si bio vrlo napaljen kada si na to pristao.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|