BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

posjetio i ja Giu i to po drugi put unutar mjeseca, a drzim se nekako pravila da nikad ne idem 2 put kod iste. isto tako, uglavnom pola sata uzmem ali...

kod Gie preporucam uzet sat svakako, svakog eur se isplati. postuje unaprijed dogovoren termin, outfit po izboru, cigareta, sok, tuš i čisti rucnici. sve je to sporedno kad krene akcija, ljubi se, izvija, uvija, rijetko viđen GFE. unutar sata tesko da ce se naci netko tko nece uspjet 2 put zavrsit.

ona utegnuta 100 posto, mirisljava crna duga kosa, sve na mjestu.

ako vec niste bili svakako za otic. nadam se da sam nekom skratio muke oko odabira..
Moze kontakt od Gie?

Bok ekipa,

Nije mi vrag dao mira pa sam morao opet jesti kalorije (cokoladu)

Ne znam zasto je jedan član napisao da je nezainteresirana, možda joj se nisi svidio nažalost.

Htio sam prvo trojac s Laurom i Ninom, ali uživo mi se ipak sviđala više Laura.

Cura nije možda na prvu full aktivna ali oni koji znaju zagrijat djevojku doći će na svoje.
Blowjob vrlo dobar, mogla bi i deepthroat ali je nadoplata i blokira dubinu rukom, ali ga dobro uvlaci, lize jaja, ljubi se strastveno.

Mislim da je ipak nisam uspio dovesti do orgazma, umorila me, a nisam ni pitao, ali nakon drugog puta trazila je da je jos fingeram i lizem bradavice tako da sam siguran da je uzivala.
Pearcing na jeziku, cici i mislim da je na trbuhu (to sam zaboravio😅), utegnuta, dobio i instagram.

Samo cu reci da je cura model u Brazilu i ima dosta slika na instagram-u samo s kratkom kosom. Tako da mislim da ima i ekstenzije u kosi jer mi nije dala da joj diram previše kosu.
Kazna je 150/60 i dao sam joj jos 10 za desert...ocekivala ona vise ali nije da bas curama ostavljam napojnice🙂

Jos je 4 dana u Zg i ide za njemačku pa tko hoce probat stvarno jednu lijepu crnkinju nek pozuri.

Nadam se da sam pomogao...

posjetio i ja Giu i to po drugi put unutar mjeseca, a drzim se nekako pravila da nikad ne idem 2 put kod iste. isto tako, uglavnom pola sata uzmem ali...

kod Gie preporucam uzet sat svakako, svakog eur se isplati. postuje unaprijed dogovoren termin, outfit po izboru, cigareta, sok, tuš i čisti rucnici. sve je to sporedno kad krene akcija, ljubi se, izvija, uvija, rijetko viđen GFE. unutar sata tesko da ce se naci netko tko nece uspjet 2 put zavrsit.

ako vec niste bili svakako za otic. nadam se da sam nekom skratio muke oko odabira..
Svaka rečenica na mjestu. Cura top, uredna, apartman ok, čisti ručnik, čak i vinom ponudi i to dingač😊Ne gleda na vrijeme, čini sve da tih sat vremena pamtiš. Mene pitala selfie, kad sam pitao moze li bez selfija, odgovorila da nema problema. Tu je jos nesto manje od dva tjedna, isplati se svakako

Svaka rečenica na mjestu. Cura top, uredna, apartman ok, čisti ručnik, čak i vinom ponudi i to dingač😊Ne gleda na vrijeme, čini sve da tih sat vremena pamtiš. Mene pitala selfie, kad sam pitao moze li bez selfija, odgovorila da nema problema. Tu je jos nesto manje od dva tjedna, isplati se svakako
Sve potvrđujem, bio kod nje 2 puta, al bezveze mi pisat recenziju jer je sve već rečeno.
Znači moje najbolje iskustvo do sada.
Top!!!

Može link od Gie, hvala.

Jedno od mojih top 3 iskustva, cura je ista kao na slikama, ultra pristupačna, kliknuli smo i dobio sam mozda najbolji GFE do sada... Definitivno ću ponoviti... Kaže da će biti na turneji po HR cca 3 mjeseca...

Jeli bio tko?
Skužio sam da je već tu neko vrijeme jako je lijepa no zanima me kakva joj je akcija .

Jeli bio tko?
Skužio sam da je već tu neko vrijeme jako je lijepa no zanima me kakva joj je akcija .
Kolko kuzim po oglasu to bi trebala biti agencija preko koje su bile Lara i Vika, o njima se pricalo na forumu. Trebas pitati da li je ta cura zbilja tu, onda posalju koje su u gradu.

Uglavnom za Laru i Viku znam da su bile dobre.

Kolko kuzim po oglasu to bi trebala biti agencija preko koje su bile Lara i Vika, o njima se pricalo na forumu. Trebas pitati da li je ta cura zbilja tu, onda posalju koje su u gradu.

Uglavnom za Laru i Viku znam da su bile dobre.
Bio sam joj se javio poslala mi je sliku izgleda kao na slikama ali mi je preko poruka nekako trula pa neznam

Bio sam joj se javio poslala mi je sliku izgleda kao na slikama ali mi je preko poruka nekako trula pa neznam
Probaj pa javi. Obicno imaju taj rumunjski/moldavski broj, dobre cure su bile do sada iz mog iskustva.

Ja sam prvo isao kod Inge, dosao na vrata otvorila Lara, ostao samo zato sta mi je bila drugi izbor i nisam pozalio. Vika joj je bila cimerica u to vrijeme.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh