Ma meni se cini da sto je blize odlasku to joj se vise nedaMene Juliana sjebala, dogovorili i jos me pita 10min prije dolaska dal stizem makar sam joj 25min prije poslao da sam na putu i da dolazim kako je dogovoreno i onda prestane.odgovarat i vise joj ni jedna poruka nije dostavljena, mora da.dogovori vise ljudi ili joj upao netko na duze vrijeme pa mene odjebala...neprofesionalno i jadno...
Prvi puta (1h/250e) kada sam ostavio recenziju palila se svijeca, namjestala muzika, iako je imala drugog nije me samo potjerala nego smo pricali do kraja jer vise nisam mogao
Drugi puta (30m/150e) krenuo sam rastezati ruku prema kondomu ali je bilo prekasno, vec je krenula pusiti bez, kada se krenula penjati na mene uhvatio me strah da se necu moci oduprijeti ali sva sreca pa je preko mene krenula dosezati kondom, u takvim situacijama razmisljam svojom manjom glavom
Rekla je da ju napaljuju moja misicava leda i mislio sam da zajebava kad ono u prvih 5min svrsi po meni,
poanta price je da iako nam je bilo odlicno gledala je da cekam malo ispred i izbacila me na kraju prije, napisao sam sexy lingerie ali skoro me docekala gola hahah
Ali zato prvi puta sam dobio GFE zivota, drugi puta je vise bilo kao jedan seks na brzaka