BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Čitao sam ovdje da kolumbijske treba izbjegavati u širokom luku super hvala na savjetu a ima netko kakvih iskustava s azijatkama kod nas kakve su one isplati li se otići za 200 po satu ili bolje ne?
 
Maksimalna cijena je pola sata do 120 eura. Te iste koje nabijaju cijene u Hrvatskoj, u Austriji, Italiji i Švicarskoj, za pola sata traže 100 eura. Lingerie, shower together, erotic massage, to nije ništa extra nego u cijeni. Jer su počele tražiti extra plaćanje za lingerie. Smiješno.
Jedino što može biti extra je blowjob with no condom. I bez real selfie, i bez real video nema sastanka. Čim se skriva, znači nije ona na slici. Treba reći ako nije točno ta takva kakva je na real selfie, real video, okrenuti ću se na vratima. Pa neka se misli agent. Dosta mi je debeloguzih latina i fotošopingiranih ruskinja, 10 godina više i 15 kg više. Ajmo ozbiljno.
I još pišite recenzije na EGE, čak i ako nema susreta, nismo se našli jer ne šalje real selfie, real video, traži ekstra . Sada su počele Brazilke dijeliti među sobom profile, tako da ne znaš koja će te dočekati, što nije u redu.
Pišite na EGE review, a ima i prijava fake. Počele su masovno dolaziti iz Italije jer tu postignu bolje cijene. Dolaze i iz UK. Mi smo obećana zemlja za dame 😇🤣
 
E scrivo ancora recensioni su EGE, anche se non c'è incontro, non ci siamo incontrati perché non manda un vero selfie, un vero video, chiede extra. Ora le donne brasiliane hanno iniziato a condividere i profili tra di loro, quindi non sai quale ti incontrerà, il che non è giusto.
Scrivi sulla recensione di EGE e c'è anche un rapporto falso. Hanno iniziato ad arrivare in massa dall'Italia perché lì ottengono prezzi migliori. Vengono anche dal Regno Unito. Siamo la terra promessa per le signore 😇🤣
Queste brasiliane lavorano in Brasile per 50 real = 10 euro
 
  • Like
reagiranja: Aco

Evo moj doprinos. Nije cura sa slike. Bila je crvena Ukrajinka. Nije da je ruzna i debela, ali nije ni model. Jedva usao u app jer je sve zakljucano a pricao sa menadzerom. Samo iskustvo dosta lose, nebi preporucio. Veliko razocaranje za prvi put, neidem vise bez preporuke.
 

Evo moj doprinos. Nije cura sa slike. Bila je crvena Ukrajinka. Nije da je ruzna i debela, ali nije ni model. Jedva usao u app jer je sve zakljucano a pricao sa menadzerom. Samo iskustvo dosta lose, nebi preporucio. Veliko razocaranje za prvi put, neidem vise bez preporuke.
Stari moj, čim ti je ukajinski broj i nema nikakvih info ziher je da će bit neka druga i lošija nego na slikama. I meni se to desilo i popušio 250. Sad se samo okrenem kad nije ženska sa slike. I preskačem ovakve tipove oglasa. Točno ih kužim
 
Dogovarao se sa Giuliom, jucer.


Dodem do apartmana, otvori mi neka niska debela zdepasta. Ja udem, gledam ju, kazem joj da ti nisi Giulia. Pokazem joj sliku, ona mi kaze da je to fake. Dogovarao sve preko agenta. Gledam ju, zenska ne zna Engleski uopce. Nije mi se davalo 110€ za nju, pa sam otisao kod Nicky.


Deblja nego u slikama, i starija. Ne ljubi se, ne pusi bez. Bilo u dvije poze i to je to. Za pola sata 100€, po meni mogao novce na bolje nacin potrositi.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh