BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

cure cesto nemaju pojma ko dolazi, njima samo pimp kaze kad da budu spremne.. one nisu ni svjesne sta pimp dogovori, koje usluge, koliko dugo, koga sjebe i sta se uopce desava..
par puta su mene ukrajinci zajebali s drugim curama, ponekad je sve to skupo bilo jebeno, ponekad uzas.. jednako kao i kad ti "prava" cura otvori vrata - ponekad je super, ponekad ne..

ono sto zelim reci, to sto ti netko drugi otvori vrata je bullshit jer imas instant osjecaj da rade idiota od tebe, ali nije garancija loseg provoda..
Sve potpisujem. Ni ne mislim da to što druga otvori znači garanciju lošeg provoda. Vjerujem da je puno ljudi imalo dobra iskustva kao i ti. Nažalost ja nisam. Tako da je automatski okret neki moj princip. A i vjerujem da kad bismo išli gledati sve takve sastanke, da bi negativna iskustva prevladavala.

Imate li preporuku za neku latinu?
Malo bi se opustio za vikend i uzeo jednu na cca 2-3 sata. Cijena nije vazna. Vazno je da nije full plasticna, da zna engleski i da je dobar GFE. BJ po mogucnosti bez kondoma al nije uvjet.
Nisam dugo bio pa bi uzeo neku bocu vina i malo se izivio :D

Bio jucer. Cura sa slika uzivo jos lijepsa. Vidi se da je bivsa sportasica, guza lijepo oblikovana cvrsta, grudi odlicne, cvrste, prirodne 2-3 ne vise. Cijela utegnuta, malo jaca grada, nikako debela. Ono sto sam godinama trazio kod cure sam sve dobio kod nje sto se tice izgleda.
Dosao na pol sata al ostao sat, odlican gfe.
Oral bez, ljubljenje, bilo koja poza, uziva.
Naponon nakon dugo vremena mi nije zao novca.
Cura jos sutra u Zagrebu.
Preporuka.

Cekam prvo recenziju za ovu doticnu, u Rijeci je sada 😄

Imate li preporuku za neku latinu?
Malo bi se opustio za vikend i uzeo jednu na cca 2-3 sata. Cijena nije vazna. Vazno je da nije full plasticna, da zna engleski i da je dobar GFE. BJ po mogucnosti bez kondoma al nije uvjet.
Nisam dugo bio pa bi uzeo neku bocu vina i malo se izivio :D
Ako ova dođe do Zagreba nemoj se razmišljat.

Bio kod nje više puta. Ljepša nego na slikama. Odlična guza, sise silikona ali savršeno napravljene. Pirsevi na bradkama, surađuje. Oral bez odličan, seks isto. Jedino ne zna engleski sto je za mene minus. Preporucujem.

I uz vino još ponešto,ako me razumijete...neće odbiti...lagano sportski
Jel' me može netko uputiti općenito gdje nabaviti to nešto kod nas? U inozemstvu se sve može preko weba više-manje bez prevelike brige. Može u PP i ne mora biti nikakav konkretni kontakt da ne bi ispalo da pecam ljude (a i da se ne bi mene navuklo). Samo općeniti smjer gdje bih uopće počeo tražiti.

Jel' me može netko uputiti općenito gdje nabaviti to nešto kod nas? U inozemstvu se sve može preko weba više-manje bez prevelike brige. Može u PP i ne mora biti nikakav konkretni kontakt da ne bi ispalo da pecam ljude (a i da se ne bi mene navuklo). Samo općeniti smjer gdje bih uopće počeo tražiti.
Dobre veze moras imati i poznavat ljude. Nije to tak samo.

Je netko bio?

Jel bio neko sa ijednom od ove tri ljepotice

Došlo proljeće. Evo ko je doletjela s prvim lastama:
Stara poznanica. Navalili kolege prvi dan. Težak dogovor. "Može u 5?" "Dođi u 6" pa u 7. Dogovorio za sutra. Prvi. Nisam požalio. Divlja kraljica. Vatreni doček. Žvaljenje, drpanje, skidanje hlača odmah na vratima. GFE za 10. BJ bez, akcija sa. Sama vodi, zna šta hoću. Nabija se bez milosti. Nekoliko poza. Dogy stile, pogled na to dupe, čvrsto, obilato, utrenirano. Mat. Sreća , uzeo po sata. Šteta 100 bodova. Sat bi bio 200. Ostati će dugo. Sigurno ću ponovit.

Došlo proljeće. Evo ko je doletjela s prvim lastama:
Stara poznanica. Navalili kolege prvi dan. Težak dogovor. "Može u 5?" "Dođi u 6" pa u 7. Dogovorio za sutra. Prvi. Nisam požalio. Divlja kraljica. Vatreni doček. Žvaljenje, drpanje, skidanje hlača odmah na vratima. GFE za 10. BJ bez, akcija sa. Sama vodi, zna šta hoću. Nabija se bez milosti. Nekoliko poza. Dogy stile, pogled na to dupe, čvrsto, obilato, utrenirano. Mat. Sreća , uzeo po sata. Šteta 100 bodova. Sat bi bio 200. Ostati će dugo. Sigurno ću ponovit.
Izgleda da je neka mašina ..pošalji ju u Zg😎

Nema ni guzicu ni sisu al smo kliknuli odmah i jedan od najboljih susreta ikad. Izvrsna u oralu i seksu, voli se jebat a voli i malo grublju igru. Divlja zdrebica :)

Fun fact : lijepa frizura na maci i ispod pazuha

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh