BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

bio kod
iskustvo, izuzev nudenja kavom, gotovo identicno kao i jucer kod Valentine (i same cure su slicne, no ovoj recimo nisam rivao jezik u anus)
da ne duljim - ok - 7/10
Brate jel ti imas neku firmu ili sta? 😂

Brate jel ti imas neku firmu ili sta? 😂
ma sitno nesto... prihodujem dovoljno samo da pokrijem esencijalne troskove :)

Mora da je neki influencer i da pise blogove/reviews o kurvama, usput ih reklamira pa tako zarađuje :D
mora da si nov ovdje.. cisto da si u toku, ti si treci na ovom forumu koji misli da sam pimp koji reklamira kurve 👍

al vjerujte mi ljudi da ja preuzmem menadzment kurtvi, biznis bi im cvjeto u zagrebu a ne ovo, svaka druga photoshop, podvaljivanje, fejk oglasi i slicno...
bundu od nerca i zlatni kalez imam, samo trebam picke koje cu samarat kad ne privrede dovoljno :)

mora da si nov ovdje.. cisto da si u toku, ti si treci na ovom forumu koji misli da sam pimp koji reklamira kurve 👍

al vjerujte mi ljudi da ja preuzmem menadzment kurtvi, biznis bi im cvjeto u zagrebu a ne ovo, svaka druga photoshop, podvaljivanje, fejk oglasi i slicno...
bundu od nerca i zlatni kalez imam, samo trebam picke koje cu samarat kad ne privrede dovoljno :)
Ups, sala shvacena preozbiljno. Vidis da je smile na kraju..dont worry, ne mislim da si pimp, isprike ;)

Ja citam sve njegovo recenzije i hvala mu.cem se cure spuste na more znam kud i kamo.sve ostalo sto nije provjerio preskacem😂😂😂

Jel bio tko kod Ruby?
Mala izgleda odlično..
Prostor negdje u centru

bio sam kod ove neki dan
dogovor i prvi dojam odlični 10/10
i tu sve staje
oral ravno 2 min nemoj ovo nemoj ono sise pune ožiljaka od ugradnje silikona
loš oral loš sex ne sudjeluje.
i da nema ručnika nikakvih
bio i nebi ponovio
3/10

bio sam kod ove neki dan
dogovor i prvi dojam odlični 10/10
i tu sve staje
oral ravno 2 min nemoj ovo nemoj ono sise pune ožiljaka od ugradnje silikona
loš oral loš sex ne sudjeluje.
i da nema ručnika nikakvih
bio i nebi ponovio
3/10
stvarno ponekad rade idiote od nas.. podvaljuju semaforke iz favela koje 100 kn ne vrijede :(

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh