BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR


monica/295914/?list=pozsy

Bio kod Monice danas, slike su kao i uvijek photoshopirane, ali to ne znaci da cura nije lijepa, kao sto ju je vec netko opisao dugonoga crnka, mlada, kaze 25 god., prilicno visoka, akcija tipicna za Ruskinje, trudi se, ugođava, dogovor kao i uvijek preko CDC, bez greške, sve profi....

Nije mi zao para, cdc drzi tipicne cijene, ne divljaju kao ove lude "brazilke"...
Eee a gdje je ova? Moze li se ujutro otici?
 

Bio kod nje na kraju prije par dana, i kao sto je vec komentirano u ovoj temi, bas je sitna i petite i bas imas osjecaj ko da karas neku klinku. U konacnici nisam zadovoljan jer je ipak malo preneiskusna i nije ga bas mogla primit, vidjelo se da ju boli i da ne moze jace karanje i cijelo vrijeme je bila nekak ukocena. Bilo bi super da je opustenija i da vise voli samu akciju. Oral je bio sa i nisam ni trazio bez buduci da ga je odmah krenula stavljat.



Bio i kod Betty, voli vise jebacinu od Lole i zeli i moze jace, dobra guzica, simpaticna, nije losa, sex sam sebi je mogu rec bio full dobar, ali generalno iskustvo nije nis spesl. Cjelokupni izgled bi mogao bit bolji - nezz ajmo rec 7/10. Kao sto je @ijak gore napisao, vise ih ima u jednom stanu i potvrdjujem da Betty apsolutno ne zna niti malo engleski (jos manje nego Lola) tako da je to malo iritantno. Kod nje kao ne moze 2 puta (sto je malo bzvz) i oral je sa (nisam trazio oral bez).

Jeli Betty sad Luna? Jesu li iste slike?
 
Trenutno je samo pokvarena roba na splitskom tržištu, nema me tamo do 1.6.. Savjetujem i vama da se klonite ponuda, ako ne želite bit razočarani.
 

Dakle sve je teže se snaci na EGE od polave ovih agencija tipa sex an city, strawbery,gentle girls i sl.
Pa rekoh aj da probam neku independent i ova mi je pala za oko, i naravno cura sa slika nema veze sa onom koja me dočekala. Ali je izgledala ok pa rekoh aj ostacu.
Dakle ovo je ono kad netko kaže jedra cura, sise ubojice, guzice, ono prava ruska seljancica. Sise fakat reko bih cetvorka ako ne i petica prirodne čvrste, za 5. Lice ono tipicno rusko simpaticno.
Akcija, vise nego dobra ono kad netko nađe posao u kojem uziva, skroz se uzivi i vidi se da ne glumi. Oral bez jako jako dobar. Sex za 5, voli žešci, nu kaubojki nabija se kao da nema sutra, misionarski, uhvati te nogama i rukama kao pauk, a u dogiju ono istovremeno ti gladi jaja i sebi trlja klit. U sat vremena uspio sam dva puta svrsiti. Ne sjecam se kad sam to zadnji put , nisam bas mladac.
Steta 1800 , ne zalim ni malo.
Jel to ova?
 
Trazi 150 eura ja mislim meni je dala za 700kn
Slike su fotosopirane normalno a godine visina i kilogrami su tocni
Sve u svemu nije lose,za mene malo lose pusenje al ovo druge sve je bilo dobro
 
Jeli itko ikad uspio dogovoriti da snime sex sa ovim strankinjama, vidim neke to nude kao opciju ali nikad nijedna ne da kad ju se pita...
 
Ima li itko iskustva s Agency Galaxy? Gledam jednu curu i nađem 10 njenih oglasa. To me odmah odbije. Je li to pokušaj bolje izloženosti ponude, ili samo spam/scam? Ovo je cura:
 
Care možes pokupit svasta.viruse tkzv 4H i bakterije/triper.sifilis.klamidiju..ove s EEG se testiraju i manja je mogucnost.ali ako ti puši bez kurtona isto mozes svasta fasovat.premda manje moguce.eto
 
Trazi 150 eura ja mislim meni je dala za 700kn
Slike su fotosopirane normalno a godine visina i kilogrami su tocni
Sve u svemu nije lose,za mene malo lose pusenje al ovo druge sve je bilo dobro
Jesi priko agencije ili imas broj od nje pa se dogovoris
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh