BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ajde reći ću i ovo.
U četvrtak bio na tekmi.
Frend i ja nađemo preko agencije njih dvije u jednom stanu.
Nisam iz ZG i ne poznajem baš najbolje grad.
Neću reći adresu, ali prošli smo kraj Šalate, Mirogoja i još 10tak minuta dalje sa autom.
Tako je bar navigacija vodila.
Njih dvije, sačuvaj me Bože.
Kolumbijke, večer prije došle iz Njemačke.
Stan ćumez neviđeni.
Šporko posuđe, sudoper pun do vrha, boce, hrane po stolu, podu.
Dlaka posvuda, kuferi otvoreni, odjeće nema gdje nema.
A mi maznuli kamagru, kasnimo na tekmu, gledamo se...
Ajde, ko mu jebe mater.
Ja u lijevi džep stavio 200 steanih, a u desni 1.700 naših. (ako bude bilo "dodatnih radova")
Novčanice 1 od 1000, tri po 200, 1 od 100.
Ostatak pustio u autu.
Crna nije sa oglasa, drga ženska 100%, lagani trbuščić, guzičetina velika, oblik guzice u kurcu, sise velike, faca s placa.
Od engleskog samo znaju Hi, baby i extra.
Ja crnu, on plavu.
Odmah dam 200.
Nakon pola sata, idem se otuširati, i predložim da se zamijenimo. One fol moraju pitati agenciju.
Ma daj jebote agencija, tko će znati.
Idu one u "moju sobu" na dogovor.
Zatvorile vrata i nakon 5 minuta kažu ok, ali kao zbog agencije morat ćemo nešto doplatiti.
Ok.
Odem u sobu.
Uzmem hlače, pogledam u džep i fali 1000. Ona jedna u komadu. Ja to namjerno naštimao tako jer je i meni lakše pratiti.
Odmah obustavi sve radnje.
Di je lova, jebem vam familiju.
Zvat ću i agenciju i muriju.
Crna na rubu suza, priča o poštenju, plava ju brani.
Vraća mi 200 stranih da ne zovem nikoga, a ja njoj 500 naših. Neće ona, ne treba njoj moj novac, a ja rekoh da ne treba ni meni njen. Obje predlažu da idemo tražiti.
Šta ću tražiti kad u onom ćumezu ne bih našao ni helikopter da se spusti.
Odem ja po čarape, sagnem se pod krevet i vidim milju.
Uzmem je, stavim ispod deke sa strane i zovem obje u sobu.
Pokažem da sam milju našao fol ispod deke.
One viču da je to nemoguće. Jer znaju da su bacile pod krevet, očigledno. Plava kaže da zna moju igru, a ja doktorirao takve igre. Ne treba meni tvoja lova, niti sex za badava. Ali ne diraj moje. Idem ja staviti čarape, a plava mi šapne da dođem u sobu i da želi da je jebem.
Valjda da popravi šta su zasrale.
A s njom sam se svađao na pasja kola.
Odem u sobu s njom, e tu sam iz bijesa udarao kao budala.
Šamar, gušenje, izvrtio je kao na roštilju, jebao je u usta 5 minuta.
Ona svršila super, jebi ga, iskreno, ja nisam mogao.
Prijatelj sluša u boravku, crna plače, ova vrišti, tekma samo što nije...
Plava mi dala privatni broj da je nazovem, ali sumnjam.
Nekako su mi neuredne..
Nadam se da vas nisam utušio.
Nikad ne nosim hlače u kupaonicu između dva seksa, ali od četvrtka hoću.
I neka je Dinamo uvalio tricu onim pederima iz Beča.
To je bilo ono drugo svršavanje...hahaha
 
Dugo vas citam preko svih threadova te razmisljam da li napisati nesto ili ne. Prvo cu napisati svoj osvrt na nedavnu brazilku, pa dat par smjernica mladjima ukoliko zele potrajat u ovom sportu, bez da ih ogule i/ili da pokupe neku bolestinu.

Svi smo svjesni kako je u CRO situacija sa zenama ispod svake razine, te da one koje valjaju se cuvaju kao vlastita kostana srz.

Vec sam duze vremena u ovom sportu te sam znao zajebat u pocetku kao i svi. Medjutim dolaskom ovih egzoticnih zena u ZG malo se situacija popravila. Prosli tjedan sam nakon dugog pregovaranja sa raznoraznim agencijama i zenama odlucio se za jednu i otisao je posjetit. Dogovoreno je bilo 300€ - 1h.

Adresa je bila u centru, pa sam se nakon probijanja kroz promet konacno pojavio na trazenom mjestu. Poslala me je naravno na drugu adresu, dok se nije uvjerila da sam normalan. (lol zajebala se)

Ulaskom u stan srce mi je malo odahnulo jer je uistinu bila ona, a ne neki krokodil koji catfisha. Engleski joj je bio na razini, tako da smo se mogli sporazumjet.

Odmah sam na brzinu ponovio s njom kriterije dogovora i spustio cijenu 50€. Placanje naravno unaprijed.
Bio sam napaljen ko Dr. Ivo na prodaju INAe, te me je nakon opipavanja brzo skinula i krenula sa puhanjem u trubu. To je potrajalo par sekundi pa sam odlucio uzeti stvari u svoje ruke i navalit na glavnu nagradu.
Pocetak na krevetu, misionarski lagano udaranje dok nisam dosegao radnu temperaturu i navalio na nju svom snagom. Mislim da se lagano sjebala kada je shvatila da ovo nece bit easy money. heheh
Kako sam uvidio da mala stvarno uziva u akciji prebacio sam u visu brzinu - gusenje, samaranje, pljuvanje...sve je stoicki izdrzala. Nema sta, voli svoj posao. "Employee of the month" - ako se mene pita.

Prvobitni dogovor je ukljucivao anal, tako da sam joj odmah rekao - rasturit cu ti dupe. Na sto je drznicki nasmijala i rekla "We'll see about that". Dohvatila je neki lubrikant i teren je bio spreman...nakon mackice presaltao sam se na guzu i krenuo udarat kao da nema sutra. Jebeno je bio topao dan prosli tjedan, tako da sam se znojio kao svinja. Prebacivao sam se dupe/pica & vice-versa dok nije pocela govorit espera espera...mislim si, koga da cekam?! Ali dobro..dao sam joj predaha. Maknem kondom legnem na ledja i kazem joj nek krene usisavat..zuri mi se na drugu rundu. Pusila ga je fino, priznajem. Lizanje jaja, lizanje supka. Taman da cu svrsit, a ona lezi na trbuhu i lize mi dupe...jbg. otislo je po kosi i krevetu. Otisla se istusirat. Part 2.

Lagano pusenje, novi kondom i ponovno rudarenje. Pussy, anal + jebeno samaranje. Nista me ne pali vise nego ponizavat zenu u krevetu i gledat kako se gusi u zadovoljstvu. 10/10.
Seva je potrajala, svrsila je 2x dok sam ju elektrosokirao u guzicu. Jebeno ludo zensko, nije se bunila...nisam mogao vjerovat! Na kraju nisam uspio svrsit 2x, iako je dala sve od sebe pljugajuci ga kao da tonemo zajedno sa orkestrom.

Summa summarum - zavrsetak akcije. Vadim mobitel i gledam stopericu (kada je izasla vani pospremit novce, ukljucio sam stopericu) i vidim 1h20min. Mala nije mogla vjerovat sta ju je snaslo. Izmjenili smo brojeve i rekli da cemo se cuti naknadno. Naposlijetku sam joj dao prvobitnih €50, jer se nije stedila.
Dodjem kuci i vidim njena poruka me ceka - uzivala sam u vremenu, bla bla bla. Rekoh zenska nemoj me farbat. Nismo djeca hehe

Nakon 2-3 dana dopisivanja, kako joj je bio posljednji dan u Zagrebu culi smo se i pokupio sam ju u gradu i pravac hotel. Ovaj put kuca je castila, tako da mozete zamislit kako je bilo na tom dejtu. Ostali smo cijelu noc, ako ju nisam gazio 3h, onda Dr.Ivo nije kriv. Ujutro prije polaska (imala je let za XXX) ponovo brzinsko rjesavanja. Oba puta dobila je punjenje u usta. Popricali, razmijenili daljnje informacije, etc.etc.
Ispovjedila se kako joj je to bio najbolji sex u zivotu te da nije mogla prestat razmisljat o tome 4-5 dana nakon svega. Dogovorili smo se da cemo se naci negdje u Europi u Jan/Feb.
Maybe, who knows...

Tips:
1) Pokusajte izbjegavat agencije, samo ce vas oderat. Vi zapravo nikad ne znate s kim se dopisujete.
Mozda je baba Anđa iz gornjeg Vakufa, a cije su slike. Pitaj Boga.
2) Obavezno trazit neke novije fotke, gdje se moze vidjeti tko je sa druge strane. Sve fotke su retusirane i obradjene na max, tako da trazit novije fotke.
3) Apsolutni must je pitat za bez kondoma! Ovo ne mogu dovoljno naglasiti! Ponudi neku smijesnu cifru 500-€1000 na 1/2h. Ako pristane, odmah krizat! Netko ju je prije vas rjesavao bez. Nije vrijedno rizika! Momci, nije vrijedno rizika. Procitat nekoliko puta. Njima je to posao, a tebi hobi. Nije vrijedno rizika.
4) Sa zenama se obavezno cjenkati, vi cim dodjete u prostor ste u njenim ocima kuhani. Tada prionut na pregovaranje i oborit cijenu. Ide ide, ne ide ne ide. Probao si. Ostavi baksu ako valja.

Ako bude dalje nekih dobrih iskustava napisat cu.
Zagrebacke zene necu ni komentirat.
Auto mi jedva ubacuje u rikverc jer sam se 5/5 puta okrenuo na vratima.

Cheers!
Pozdrav dali mozes stavit link od nje? Hvala
 

Bio sam kod nje danas i fakat je odlicno iskustvo bilo. Ja sam bio smotan jer mi je to bio prvi put sa zenskom i generalno sam ih se plasio zbog neke traume sa zenama od prije, ali sve se dalo dogovoriti sa njom i bila je njezna i puno se trudila, pogotovo kod pusenja.

Apartman je bio cist i lijep sto je vise nego kaj sam ocekivao s obzirom kakve price sam citao na ovom forumu u zadnjih pol godine.

Odlucio sam se rijesit mentalnih blokada i nju sam na EGE vidio i bas mi se dopala, ali me pocela brinut moja odluka s obzirom na postove u vezi nje na zadnjih par stranica, ali srecom je super proslo i planiram otic kod nje opet ako se vrati u zg
Ja idem sutra i nadam se da budem imao isto iskustvo…
 

Zgodna mlada brazilka, engleski slab. Lokacija Ilica apartman. Tijelo vitko, cice 2. Akcija je ok...sluša, gfe djir.
 

Danas posjetio ovu ruskinju,, vrhunski sex i vrhunsko tijelo,, uredan sam dolje i obrijan,, to joj se svidlo,, popusila ga je bez kabanice inace kaze da pusi sa,, lize jaja,, duboko grlo,, super cura,,
 

Zgodna mlada brazilka, engleski slab. Lokacija Ilica apartman. Tijelo vitko, cice 2. Akcija je ok...sluša, gfe djir.
Ovo nije independent kako piše, nego je jebena agencija i lažu da to nije normalno.
Otišao sam u subotu, dogovorio sat vremena sa analom i lizanjem šupka.

Da skratim, nije htjela lizati šupak kako je bilo dogovoreno, nego počne srati da to moram nadoplatiti.
Odmah mi je sa time digla tlak i nije mi se ni dalo više jebati.

Bio sam toliko živčan da mi je kurac bio na valjda 70% i brzo sam svršio. Dogovoreno je bilo 2 svršavanja u sat vremena.

Nakon toga si malo razmislim i počnem joj u google translate pisati da ću platiti pola sata, a ostalo da mi vrati jer je lagala.
Ona počne srati kako mora vidjeti sa agencijom.
Mislim si ja "kakva usrana agencija sada?". To joj i napišem, ona i dalje nešto meje po svome, da bi me nakon 10 minuta nazvala ta agencija.

Prvo sam pričao sa ženskom, a onda mi je dala pimpa, ja barem pretpostavljam.
Pričam ja njemu kako su me zajebali i kako želim nazad svoje pare i da ne idem van dok to ne ispune.

Nakon 10 minuta naprijed-nazad, počne on meni prijetiti kako će oni tamo doći, da sam ja njima potratio vrijeme. Ja mu kažem da me boli kurac, da su i oni meni potratili i da samo dođu pa ćemo razgovarati. Na kraju dana, prostor je kod trga iznad kafića, bila je subota, ljudi svuda. Krivo mjesto je pička odabrala ako misli prijetiti.

Onda on počne srati kako nisam platio za anal. Ja kažem da jesam i da kurva laže. Onda je pričao sa nom dvije minute, da mi ga ona na telefon pa se počne ispričavati jer ipak jesam platio.

Onda opet runda prijetnji, ja ne popuštam, on ne popušta, dok mi kurva nije vratila pare kako sam tražio.
 

Zgodna mlada brazilka, engleski slab. Lokacija Ilica apartman. Tijelo vitko, cice 2. Akcija je ok...sluša, gfe djir.
Ja sam tu imao loše iskustvo za vikend,došao u apartman koji je u rasulu,curi agencija nije ni rekla da dolazim pa je bila zbunjena i obučena za van,nakon 3 minute zvoni joj diler i nosi travu,ona meni kao sve je ok,engleski los.Čak ne znam ni da je cura ta sa slike makar izgled je bio ok.Mislim kad sam već došao odraditi ću i krenem se tuširati i tražim ručnik i ona mi nosi neku krpu zmazanu i daje.Rekao joj šta nema ništa drugo i čisto,ona me ne razumije i kreće motati joint,rekao ok,tusnuti ću se pa ću biti mokar,tko je jebe,krenem se tuširati i dolazi ona i traži me lovu usred tuširanja,tu sam stvarno izgubio strpljenje i rekao idem,ne treba mi to.Izlazim na ulicu i javlja mi se agencija i počne me vrijeđati na šta sam ih poslao u pm i tražio da ako imaju koga neka slobodno pošalju da čekam ispred apartmana.Na to su me blokali.
Ali na kraju je ispala top večer jer sam završio kod jedne druge cure kod koje sam platio sat vremena,bio skoro 2 i pol sata i dobio top uslugu tako da je sve ispalo savršeno:)
 
Ovo nije independent kako piše, nego je jebena agencija i lažu da to nije normalno.
Otišao sam u subotu, dogovorio sat vremena sa analom i lizanjem šupka.

Da skratim, nije htjela lizati šupak kako je bilo dogovoreno, nego počne srati da to moram nadoplatiti.
Odmah mi je sa time digla tlak i nije mi se ni dalo više jebati.

Bio sam toliko živčan da mi je kurac bio na valjda 70% i brzo sam svršio. Dogovoreno je bilo 2 svršavanja u sat vremena.

Nakon toga si malo razmislim i počnem joj u google translate pisati da ću platiti pola sata, a ostalo da mi vrati jer je lagala.
Ona počne srati kako mora vidjeti sa agencijom.
Mislim si ja "kakva usrana agencija sada?". To joj i napišem, ona i dalje nešto meje po svome, da bi me nakon 10 minuta nazvala ta agencija.

Prvo sam pričao sa ženskom, a onda mi je dala pimpa, ja barem pretpostavljam.
Pričam ja njemu kako su me zajebali i kako želim nazad svoje pare i da ne idem van dok to ne ispune.

Nakon 10 minuta naprijed-nazad, počne on meni prijetiti kako će oni tamo doći, da sam ja njima potratio vrijeme. Ja mu kažem da me boli kurac, da su i oni meni potratili i da samo dođu pa ćemo razgovarati. Na kraju dana, prostor je kod trga iznad kafića, bila je subota, ljudi svuda. Krivo mjesto je pička odabrala ako misli prijetiti.

Onda on počne srati kako nisam platio za anal. Ja kažem da jesam i da kurva laže. Onda je pričao sa nom dvije minute, da mi ga ona na telefon pa se počne ispričavati jer ipak jesam platio.

Onda opet runda prijetnji, ja ne popuštam, on ne popušta, dok mi kurva nije vratila pare kako sam tražio.
Evo taman i kolega potvrdio,znaci izbjegavati
 
Ajde reći ću i ovo.
U četvrtak bio na tekmi.
Frend i ja nađemo preko agencije njih dvije u jednom stanu.
Nisam iz ZG i ne poznajem baš najbolje grad.
Neću reći adresu, ali prošli smo kraj Šalate, Mirogoja i još 10tak minuta dalje sa autom.
Tako je bar navigacija vodila.
Njih dvije, sačuvaj me Bože.
Kolumbijke, večer prije došle iz Njemačke.
Stan ćumez neviđeni.
Šporko posuđe, sudoper pun do vrha, boce, hrane po stolu, podu.
Dlaka posvuda, kuferi otvoreni, odjeće nema gdje nema.
A mi maznuli kamagru, kasnimo na tekmu, gledamo se...
Ajde, ko mu jebe mater.
Ja u lijevi džep stavio 200 steanih, a u desni 1.700 naših. (ako bude bilo "dodatnih radova")
Novčanice 1 od 1000, tri po 200, 1 od 100.
Ostatak pustio u autu.
Crna nije sa oglasa, drga ženska 100%, lagani trbuščić, guzičetina velika, oblik guzice u kurcu, sise velike, faca s placa.
Od engleskog samo znaju Hi, baby i extra.
Ja crnu, on plavu.
Odmah dam 200.
Nakon pola sata, idem se otuširati, i predložim da se zamijenimo. One fol moraju pitati agenciju.
Ma daj jebote agencija, tko će znati.
Idu one u "moju sobu" na dogovor.
Zatvorile vrata i nakon 5 minuta kažu ok, ali kao zbog agencije morat ćemo nešto doplatiti.
Ok.
Odem u sobu.
Uzmem hlače, pogledam u džep i fali 1000. Ona jedna u komadu. Ja to namjerno naštimao tako jer je i meni lakše pratiti.
Odmah obustavi sve radnje.
Di je lova, jebem vam familiju.
Zvat ću i agenciju i muriju.
Crna na rubu suza, priča o poštenju, plava ju brani.
Vraća mi 200 stranih da ne zovem nikoga, a ja njoj 500 naših. Neće ona, ne treba njoj moj novac, a ja rekoh da ne treba ni meni njen. Obje predlažu da idemo tražiti.
Šta ću tražiti kad u onom ćumezu ne bih našao ni helikopter da se spusti.
Odem ja po čarape, sagnem se pod krevet i vidim milju.
Uzmem je, stavim ispod deke sa strane i zovem obje u sobu.
Pokažem da sam milju našao fol ispod deke.
One viču da je to nemoguće. Jer znaju da su bacile pod krevet, očigledno. Plava kaže da zna moju igru, a ja doktorirao takve igre. Ne treba meni tvoja lova, niti sex za badava. Ali ne diraj moje. Idem ja staviti čarape, a plava mi šapne da dođem u sobu i da želi da je jebem.
Valjda da popravi šta su zasrale.
A s njom sam se svađao na pasja kola.
Odem u sobu s njom, e tu sam iz bijesa udarao kao budala.
Šamar, gušenje, izvrtio je kao na roštilju, jebao je u usta 5 minuta.
Ona svršila super, jebi ga, iskreno, ja nisam mogao.
Prijatelj sluša u boravku, crna plače, ova vrišti, tekma samo što nije...
Plava mi dala privatni broj da je nazovem, ali sumnjam.
Nekako su mi neuredne..
Nadam se da vas nisam utušio.
Nikad ne nosim hlače u kupaonicu između dva seksa, ali od četvrtka hoću.
I neka je Dinamo uvalio tricu onim pederima iz Beča.
To je bilo ono drugo svršavanje...hahaha
Grozno i ova Candy je bila prljava premda se zove kao proizvođač perilice rublja.
 
Ja sam tu imao loše iskustvo za vikend,došao u apartman koji je u rasulu,curi agencija nije ni rekla da dolazim pa je bila zbunjena i obučena za van,nakon 3 minute zvoni joj diler i nosi travu,ona meni kao sve je ok,engleski los.Čak ne znam ni da je cura ta sa slike makar izgled je bio ok.Mislim kad sam već došao odraditi ću i krenem se tuširati i tražim ručnik i ona mi nosi neku krpu zmazanu i daje.Rekao joj šta nema ništa drugo i čisto,ona me ne razumije i kreće motati joint,rekao ok,tusnuti ću se pa ću biti mokar,tko je jebe,krenem se tuširati i dolazi ona i traži me lovu usred tuširanja,tu sam stvarno izgubio strpljenje i rekao idem,ne treba mi to.Izlazim na ulicu i javlja mi se agencija i počne me vrijeđati na šta sam ih poslao u pm i tražio da ako imaju koga neka slobodno pošalju da čekam ispred apartmana.Na to su me blokali.
Ali na kraju je ispala top večer jer sam završio kod jedne druge cure kod koje sam platio sat vremena,bio skoro 2 i pol sata i dobio top uslugu tako da je sve ispalo savršeno:)
Jebo im ja mater. Dotepu se tu iz nekog južnoameričkog šupka pa još i prijete, nakon što oni tebe zajebu.
 
Nemaš pojma kako mi je drago što nisam napisao recenziju te nimfače. Meni je bilo 10/10.
A bas si fulao cijelu svrhu foruma.
Pa nisi zbog mene trebao pisati, ne palim se ja na te gonzo samaranje/pljuvanje/omalovazavanje pizdarije.... nego zbog ovih drugih par hajkera sto traze cure koje mogu "natamburati".
Tako izbjegavamo situaciju gdje vas nekoliko, sto voli grublje, idete sa "ako prode, prode" na njeznije cure...
Poanta je: ako ces cuvati najbolje samo za sebe, velika sansa da cura nece dovoljno zaradivati pa ce ju agencija poslati na drugu lokaciju. Kada napises dobru recenziju, posebno za cure koje se isticu po necemu kao bdsm, pomazes drugim hajkerima da nadu sto zele i povecavas sanse da curi bude profitabilnije na trenutnoj lokaciji... i samim time - ostane dulje.
 
Ne konzumiram PO
To je onda pat pozicija...
PO ponuda mora shvatiti da povecanjem kvalitete svoje usluge mogu oteti dosta klijentele EGE curama. Druga alternativa je da ljudi kolektivno prestanu koristiti "preskupe" usluge sa EGE.
U oba slucaja trziste se samo regulira ponudom/potraznjom.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh