bravo stari, najjaci si, samo naprijed. nisi dao niti jedan koristan savjet osim "idite kao seks-turisti".
hajd sad fino zapali logorsku vatru, uzmi gitaru, posjedni nas u krug i pjevaj nam o svojim avanturama. bit ce da si prvi ti krocio nogom tamo, pa tek onda kolumbo kristofor.
obisao sam sva veca sredista juzne amerike poslovno, ali nisam relevantan nista komentirati jer su to bili "kontrolirani" uvjeti, odnosno netko tko puno bolje poznaje teren je bio prisutan. ne, nisam isao ciljano u kurvanje ali cinjenica je da zavrsis svaku noc s drugom koju ne moras ni platiti samo zato sto si dosao iz europe. cak im nije toliko ni bitno jesi li visok i plav bijelac, vec europljanin, posto te gledaju kao svoju izlaznu strategiju iz te vukojebine gdje mozes partijati na mjestima koje podsjecaju na hrelic, a svaka dva metra stoji ekipa s dugim cijevima.
jebemo "lokalne" brazilke zato jer je jednostavnije otici do iste kad ti se kurac digne, a ne mogu putovati u juznu ameriku bas sad svaki puta kad mi se digne jer se ne bih ni vracao od tamo. muzle one nas ili ne, svako od nas to svojevoljno radi.
slazem se jedino da su ukrajinke i ekipa bolje jer sam puno vise vremena proveo na istocnoj fronti pa su mi prirasle srcu, ali malo dinamike nikada nije na odmet.