Juče sam bio u Zg i počastio se vatrenom Španjolkom Lolom
Vidim nema profila na EGE sigurno je na proputovanju.
Dogovor je bio lak preko Wapp-a, stan joj je u centru kod Parka Dr. Franje Tuđmana, i parkinga u okolini ima prilično.
Lola je visoka i vitka Španjolka malih grudi, puna tetovaža, vesela raspoložena i nasmijana. Kako je rekla da voli čokoladu kupio sam joj praline, a ona je mene dočekala sa pićem
Otišao sam na tuširanje ona mi je donijela čiste peškire, gel i spužvicu za kupanje, full usluga
U sobu kada sam otišao sa njom počela je prava akcija....maženje, ljubljenje sa jezikom, zavođenje, striptiz i akcija...Sjeo sam na krevet i krenulo je vrhunsko pušenje, zatim sam legao u krevet gdje je opet pušila i zajahala me....Da skratim priču sex je bio fantastičan sa puno ljubljenja, žestoke akcije u svim pozama i glasnog uzdisanja. Da li glumi ili stvarno svršava ne znam, ali se uživi samo tako. U svakom slučaju fenomenalno iskustvo i ne žalim 150 eura za pola sata! Iznad očekivanja po meni.
Poslije sexa je otišla sa mnom na tuširanje i tu je bilo zanimljivo jer stalno zadirkuje, zeza se i ljubi. Tu smo se i upoznali, rekla mi svoje pravo ime odakle je, zapratila me na mrežama i bićemo u kontaktu
Kaže da ovih dana ide na povećanje grudi pa je neće biti neko vrijeme. Da sprdnja bude veća iz druge sobe joj izađe koleginica pozdravi se i upozna sa mnom
Dobra plavuša takođe Španjolka, sa njom nudi trojac na EGE, ali ne bi je odbio solo....
Poslije toga mi je slijedio grupni sex u ZG saobraćajnom kolapsu gdje se ne zna ko koga prca....
Ko voli visoke, vitke i živahne cure neće se pokajati ni sekunde.