MarkovicMarkokk
New member
Puno hvala na odgovoru, dogovorio sam za danas. Mošeš li mi reći tko me gore dočeka, jel ima nekakav security ili direktno njoj dajem novce? Malo me strah da mi ne bi oteli mobitel / novčanik. Također, po tebi, koji su kondomi najugodniji? I je li moguće ikako išta snimiti / slikati, bi li bilo kakvih problema?Dogovor ide preko WP, ništa komplicirano, imaš primjer dijela komunikacije u mom postu. Kad dogovoriš termin poslat ce ti adresu, ili otprilike gdje je. Dođeš na lokaciju, javis da si tu, onda ces dobiti tocnu uputu gdje je, neke cak pošalju kratki video, Rita ne, vec ces dobiti tocnu adresu, a na lokaciji na koji parlafon da zvonis. Lovu dajes njoj unaprijed, bez brige trazit ce ona. Sve one imaju zalihu kondoma, ali nije lose da imas svoje, one koji ti najbolje pašu. E sad ovo za broj svrsavanja najbolje da dogovoriš prije. Ako uzmes sat trebalo bi biti ukljuceno 2 svrsavanja, neke daju neograniceno, koliko god mozes u dogovorenom vremenu, ali opet sve to ugovori prije, kao i sto tocno zelis, ljubljenje,oral bez, svrsavanje po tjelu, u ustima, licu, anal,.....
I čisto FYI za Ritu, provjerio sam i moguća su 2 cumshot-a za neke koji su zainteresirani, Rita ostaje još samo danas.