Diskretan37
Active member
Ma odlično izgleda ali nije bila opuštena i nisam se osjećao kao naprimjer sa Giiom ili Agatha,Vikiima dijete? pica široka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma odlično izgleda ali nije bila opuštena i nisam se osjećao kao naprimjer sa Giiom ili Agatha,Vikiima dijete? pica široka?
Ili sa Madlen,ThaliaMa odlično izgleda ali nije bila opuštena i nisam se osjećao kao naprimjer sa Giiom ili Agatha,Viki
Giu nisam uspio dobiti, a ova mi je izgledala primamljivo i kroz poruke ok pa sam otisao i fino se zajebao.
Jel tko probao ovu malu?
Koja lokacija?Pozdrav ekipa evo da i ja javim di sam bio i što sam radio .
Cura iz Latvije , dolazim na vrata otvara ona u crnom čipkastom grudnjaku i gačama . Odma traži pare ali normalno da je tako jer posao je posao . Dobio ručnik oprao se i ulazim u veliki dnevni boravak ona već upalila neki mirisni štapić i pustila laganu muziku za atmosferu . Prvo sam malo preškicao tijelo sve tetovaže koje ima dok se ona uvijala oko kite . Kreće ljubljenje i jao lele koje usne 10/10 , tijelo na slikama izgleda utegnutije ali se malo u realnosti opustila ne previše . Prelazimo u sobu i tu sam se bacio na akciju okrenuo je prema zidu ruke stisnuo na leđa i drugom rukom masiranje pičke , napalila se iz sve snage . Sva ta predigra je bila nekih 10 min i onda kreće sexy time na krevetu , prvo pušenje bez gumice pa karanje sa . Udaram ja tako nekih pola sata ( mislim da je bilo 37 min jer sam si stavio na sat kao trening - znam bolesno u glavu ali trening je trening ). Monika se dala u akciju skroz, uživali smo oboje . 1h je 200e ja zadovoljan i zadovoljen
potpisujem sve napisano, i pušenje joj super ide, ko voli ne pregrubo ni preblago, plus ima piece na jeziku i na bradavicama, dobra malaPozdrav ekipa evo da i ja javim di sam bio i što sam radio .
Cura iz Latvije , dolazim na vrata otvara ona u crnom čipkastom grudnjaku i gačama . Odma traži pare ali normalno da je tako jer posao je posao . Dobio ručnik oprao se i ulazim u veliki dnevni boravak ona već upalila neki mirisni štapić i pustila laganu muziku za atmosferu . Prvo sam malo preškicao tijelo sve tetovaže koje ima dok se ona uvijala oko kite . Kreće ljubljenje i jao lele koje usne 10/10 , tijelo na slikama izgleda utegnutije ali se malo u realnosti opustila ne previše . Prelazimo u sobu i tu sam se bacio na akciju okrenuo je prema zidu ruke stisnuo na leđa i drugom rukom masiranje pičke , napalila se iz sve snage . Sva ta predigra je bila nekih 10 min i onda kreće sexy time na krevetu , prvo pušenje bez gumice pa karanje sa . Udaram ja tako nekih pola sata ( mislim da je bilo 37 min jer sam si stavio na sat kao trening - znam bolesno u glavu ali trening je trening ). Monika se dala u akciju skroz, uživali smo oboje . 1h je 200e ja zadovoljan i zadovoljen
A godine da li ima kao što piše na oglasu ili je starija?Pozdrav ekipa evo da i ja javim di sam bio i što sam radio .
Ulica Ante Kovačića 7 , u Zagrebu je do 9.5. tako mi je reklaKoja lokacija?
a rekao bi da je tu negdje nisam pitaoA godine da li ima kao što piše na oglasu ili je starija?
E da vidiš na to sam zaboravio istinapotpisujem sve napisano, i pušenje joj super ide, ko voli ne pregrubo ni preblago, plus ima piece na jeziku i na bradavicama, dobra mala
Da se vratiš stranicu nazad vidio biJel bio netko kod nje u zadnje vrijeme, cesto je ovdje, kakva je usluga?
Ili ako ima netko za preporuku neku sa većim prirodnim sisama
Ima par osvrta, ništa posebno pa sam pitao ako netko ima nešto više za reći pošto je često na ege...Da se vratiš stranicu nazad vidio bi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|