Vratila se ona jučer došlaZa Danielu mislim da je netko napisa da je bila negdi oko Jokera ali da je otišla i da nece sad dolaziti godinu dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vratila se ona jučer došlaZa Danielu mislim da je netko napisa da je bila negdi oko Jokera ali da je otišla i da nece sad dolaziti godinu dana
Dolazi svako 8 tjedana isto ko i irina. Skupa putuju.Vratila se ona jučer došla
Ako je tebe odradila "pošteno" ne znači da je i ostale klijente. Zato i postoji forum da ljudi iznesu svoja iskustva, bilo pozitivna ili negativna. Neki se boje javno progovorit da se ne zamjere raznoraznim pimpovima i "agencijama" i priznat ostalim forumašima da su se loše proveli. Neki nemaju taj problem, respektiram to.Spavate li mirno puntaeva & gowragnarok?
BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR
Da li bi da razmijenimo brojeve mobitela; da se je lakše dogovoriti za Wellcum? Ovdje je ipak sve javno pa i nije baš preporučljivo spominjati sve informacije.... Hej,već je rujan... Mogli bi nešto dogovoriti za Wellcumforum.ljubavni-oglasnik.netBRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR
A imas ih par,nista specijalno ali oke Cijena ovih brazilki 100,110 eura za pola sata Ima mozda link na ege?forum.ljubavni-oglasnik.netBRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR
Za 700€ bolju nećeš pronać 😂 al primijeti reviewse - ovi koji su ju prašili, prašili su ju za 200€/h. Obožavam te njihove APP priče. A za 700 eura na sat bi morala i uglazbit i otpjevat svoj negativni test na spolne bolesti dok se kara bez kondoma...forum.ljubavni-oglasnik.net
Hladna i nezainteresirana od trenutka kad je otvorila vrata. I ok, svako može imati loš dan. Ali ako joj to znači udovoljiti svim klijentima onda gnoji navelikoUpalim EGE, place mi se od ponude...
Od svega sto se nudi, kontaktiram neku, pa se nijecka pa ne odgovara pa bi pa nebi ... odi u tri lepe...
Vidim Vika je u Zagrebu, bio kod nje vec 2 puta, reko rade njoj dam novce opet i naravno - nije mi zao!
Super iskustvo kao i uvijek!
Kaze da netko pise lose recenzije o njoj na forumu, kaze da joj nije jasno zasto jer pokusava udovoljiti svim klijentima. Ja koji sam kod nje bio evo tri puta vec, joj vjerujem - svaki put sam od nje otisao zadovoljan.
Ako je taj netko ko pise lose recenzije o Viki ovdje na forumu, porucujem mu da je debil i da ima malog pišu. Vika je anđeo bez krila!!! Ta kad licne jaja, pimpek stoji u sekundi! A to kaj on ne zna mrcat nije njen problem...
A kak se mogu zamjeriti pimpovima i raznim agencijama kad nitko ne zna tko si ni gdje živiš. Ovo je anoniman forumAko je tebe odradila "pošteno" ne znači da je i ostale klijente. Zato i postoji forum da ljudi iznesu svoja iskustva, bilo pozitivna ili negativna. Neki se boje javno progovorit da se ne zamjere raznoraznim pimpovima i "agencijama" i priznat ostalim forumašima da su se loše proveli. Neki nemaju taj problem, respektiram to.
Znaju tko je bio kod kurve taj dan i o kome se radi. Već su neki pisali o tome da vode evidenciju klijenata i imaju crne liste.A kak se mogu zamjeriti pimpovima i raznim agencijama kad nitko ne zna tko si ni gdje živiš. Ovo je anoniman forum
znaš kolko je lako postavit male skrivene kamere na hodnik ili u stanu, siguran sam da se neke tako osiguravaju i provjeravaju prije puštanja u stan, a kod strankinja njihovi te prate i gledaju sto posto dok dolazišZnaju tko je bio kod kurve taj dan i o kome se radi. Već su neki pisali o tome da vode evidenciju klijenata i imaju crne liste.
Ja jučer pokušavao dogovorit sa nekom, došao na adresu, neka stara prljava zgrada, sva u mraku. Pošaljem poruku na wapp da sam na adresi. I ona me zove na videocall. Odbacim poziv. Pošaljem joj poruku tko ti dozvolio da me zoveš, da to više nisi radila. Ona mi piše da mora znat skim se nalazi, da nisam neki kriminalac. I kao sa svima obavi prvo videopoziv.
Kao da mi piše na čelu da sam kriminalac ili nisam. I odoh ja svojim putem.
Vjerojatno da ti vidi facu, ako si možda neku brazilku silovao ili pokrao, pa opet ideš kod druge brazilke pa gledaju prije jesi ti osoba koja je radila probleme. Jer ovak i onak nemreš najebat ako to radiš nego jedino kaj one mogu i agencija je da ti odbijaju usluge.Znaju tko je bio kod kurve taj dan i o kome se radi. Već su neki pisali o tome da vode evidenciju klijenata i imaju crne liste.
Ja jučer pokušavao dogovorit sa nekom, došao na adresu, neka stara prljava zgrada, sva u mraku. Pošaljem poruku na wapp da sam na adresi. I ona me zove na videocall. Odbacim poziv. Pošaljem joj poruku tko ti dozvolio da me zoveš, da to više nisi radila. Ona mi piše da mora znat skim se nalazi, da nisam neki kriminalac. I kao sa svima obavi prvo videopoziv.
Onda bi bilo dobro da se ne piše vrijeme kad si se nalazio i slični detalji, nego samo iskustvo. Tako će teže znatiZnaju tko je bio kod kurve taj dan i o kome se radi. Već su neki pisali o tome da vode evidenciju klijenata i imaju crne liste.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|