BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Prema mišljenju "čak" 3 člana ovog foruma (ti, puntaeva i Prokletekurve). Broj pozitivnih recenzija i iskustava ostalih zadovoljnih članova, uključujući i mene, vas daleko nadmašuje.
#teamvika

Prema mišljenju "čak" 3 člana ovog foruma (ti, puntaeva i Prokletekurve). Broj pozitivnih recenzija i iskustava ostalih zadovoljnih članova, uključujući i mene, vas daleko nadmašuje.
#teamvika
I? Ima onih koji vole jebat i ovce pa nikom ništa. Meni je gadna i gotova rasprava. Neće kvantiteta tuđih mišljenja promijeniti moje osobno iskustvo.

I? Ima onih koji vole jebat i ovce pa nikom ništa. Meni je gadna i gotova rasprava. Neće kvantiteta tuđih mišljenja promijeniti moje osobno iskustvo.
Nemogu virovat da pricamo o istoj Viki. Meni je jos uvjek najbolja po servisu od onoga sta ima, zvao sam je oko 8-9 puta u apartman/hotel. Izgled je naravno subjektivan, ali sve od dogovora do akcije je za mene vrh. Tako da ja neznam zasto uopce ides kod mrsave ukrainke ako ti se svidaju jake crnkinje. Ja naprimjer nebi jebao te ni da meni plate, ali ne znaci da cu ja sad kod svakog iskreno dobrog iskustva morat nesto negativno napisat.

Je, sve to stoji. Kao i činjenica da si klasični primjer nezadovoljne, a glasne manjine koja ima potrebu izražavati vlastito negativno mišljenje o svemu.

Nemogu virovat da pricamo o istoj Viki. Meni je jos uvjek najbolja po servisu od onoga sta ima, zvao sam je oko 8-9 puta u apartman/hotel. Izgled je naravno subjektivan, ali sve od dogovora do akcije je za mene vrh. Tako da ja neznam zasto uopce ides kod mrsave ukrainke ako ti se svidaju jake crnkinje. Ja naprimjer nebi jebao te ni da meni plate, ali ne znaci da cu ja sad kod svakog iskreno dobrog iskustva morat nesto negativno napisat.
Ja se spremam 5. put otići do nje ovih dana 🙂

Slažem se. Žena robot. Što se tiče izgleda tijelo puno bolje nego faca.
Ok, u tom slučaju - slažemo se da se ne slažemo. Neka ostane na tome.
Meni osobno je prekrasna od glave do pete, i vanjštinom i osobnošću. Ukusi...
Osim toga, za bilo kojeg novog klijenta, samo je jedan način za pouzdano saznati, a to je posjetiti je i iz prve ruke se uvjeriti u (ne)istinitost naših spomenutih navoda.

Meni odlican susret, planiram ponoviti. Dosta je plasticna ali nekako mi legla, simpa je i opustena. Ona je na slikama iako su kao i sve ostale nabrijane filterima. Jedini minus je krevet zakurac, djecji krevet koji skripi i jedva se drzi da se ne razleti... Inace zanimljivost, kaze Kolumbijka! da je u Splitu previse bijelog i da se previse smrce, hahaha

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh