BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Jedan osvrt za Alice

Bio danas kod nje, jako zgodna cura, dočekala me na vratima nasmiješena i ljubazna u donjem rublju, izgleda top, ima veliku guzicu , čak i smješno hoda koliko dupe ima, cice silikoni, napumpane usne, bas kako zamisljam prostitutku iz Brazila.
Visina oko 165 , tijelo utegno, široki bokovi i ravan struk.

Bio 1 h, 150 €, + 30 € analno.
Pušenje 4/5 , jako dobro ali nije najbolje, ne radi deeptroat i malo sam joj preduboka gurnuo kurac u grlo dok sam je facefuckao, čini mi se da se malo naljutila tu hahahahajahah.(spomenula mi je par puta to Al opet kazem boli me uvo haha)
Nakon tog lizao dupe (jbg znam da sam konj) i nakon tog seks u pizdu tek nakon tog normalno hahaha. Nije mi ponudila kao kolegi seks u dupe bez kondoma, ali je iskustvo stvarno jako dobro jer je bas lutkica koju dolazis karat.
Prvu rundu svrsio u kondom, drugu njoj po toj debeloj guzici.
Ostaje tu do sljedećeg četvrtka, zatim ide u Split i na turneju po obali tako da tko hoće ići neka požuri.
Radi sa kolegicom koja se tamo šetala ali je nisam vidio jer je izašla iz apartmana kad sam ušao u sobu.
Tvrdi da ne radi za pimpa i ona odgovara na poruke (100% jer sam vidio)
Na kraju druženja sam joj dao jos 20 € bakše jer je stvarno zaslužila.

Preporučio bih svakako, i ponovio bih sigurno da imam love za još jedanput.

P.s., nemojte bit pederi i samo joj obecavat da Ce te Doc a nikad ne dođete, veli da joj se ljudi tu gade jer si svi fake (mislim boli me đoka sta kurva kaze al gubimo jeftine, a brutalne kurve radi gluposti)

Ugl, slazem se sa kolegom gore.

Mali review brazilke

Znači uglavnom top, ekipa, morate otic, mala je slatka ko bombon, lokacija Ilica, isao na anal jucer, jucer je bila cijena 100€+30€ doplate anal, danas vidim da je digla cijenu na 120€ + 30€, kurvinjski al kaj ces

Uglavnom, ne zavlaci, da fejk adresu preko ceste i onda te uputi prek ceste na pravu adresu, ulazak u sobu, ne nudi tusiranje.

Izgled top, uzak struk, guza prekrasno oblikovana, ovo kaj vidite na slikama je nista, video ima podosta dobar kut i realan prikaz. ali uzivo fantazija, definitvno u top 3 s kojima sam bio u ovom poslu, ako ce te ic ostavio sam trag na ljevom guzu 😄

Sise silikon, ali isto top, nema tu puno kaj o silikonslim sisama, uglavnom dobro odradeno i dobro to sve izgleda

Akcija je pusenje bez kondoma, ne pozuruje, uziva, ljubi se, sjedne na tebe, mazi se, ma top. Ponudila mi je anal bez kondoma, ali nisam htio, nebi osobno preporucio ali tko voli nek izvoli, za normalno nisam pitao

Ne buni se na nista, prstice stavis di hoces, guza standardno uska, udarao sa leđa.

Uglavnom utisak 10/10, ali sam spucao mijesecni budzet za kurve tako da je to to od mene inace bi opet isao i sa ovom novom cijenom
Ne laže kolega.
Mene je isto pitala oću trpati bez kondoma, samo što ja nisam mogao reći ne, pa sam joj napunio guzicu.

Vjerovatno sam pokupio nešto od te prljave brazilske guzice, ali ga je bome dobro stezala.

Takoder posjetio kolega je sve tocno napisao, platio extra ali kad mi se digo je rekla da nece anal ici da mi moze vratit ili da ostanem duze. Na kraju placen sat i extra 180europljana 2 sata i 45 ostao i jos je zvala na veceru koju sam morao odbiti jer sam i ovako predugo ostao.

Takoder posjetio kolega je sve tocno napisao, platio extra ali kad mi se digo je rekla da nece anal ici da mi moze vratit ili da ostanem duze. Na kraju placen sat i extra 180europljana 2 sata i 45 ostao i jos je zvala na veceru koju sam morao odbiti jer sam i ovako predugo ostao.
2 sata i 45 minuta?? Pa sta si joj radio tolko dugo :D

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh