@babab
frende moj i ovako sam otiso u kurac s njom
znaci sjetim se tu i tamo nekih jebackih picaka sa EGE, recimo npr Emma kad je bila... picka do jaja, seks do jaja, sve je bilo vrhunski.. al odes i znas da je to bila zabava i nista vise.. tu i tamo se sjetis s osmjehom i to je to... i s njom sam se jos sitno poslje cuo, bio kod nje 2 puta, nikom nista..
ova Skarlett mi se vec nakon prvog puta uvukla pod kozu
i generalno sve je gore
veselim se danas joj se istovarit u usta i da konacno vise sutra od iz Zagreba!
inace vrlo rijetko lizem picku - i kurvama i civilno
al to su te jebene zene i te picke smrdljive.. jedan dan super, drugi dan ovulacija pa je kiselo, treci dan predPMS pa fermentira... lutrija.. zato ne prilazim tome ako bas ne moram
i vrijeme isto da, generalno ju ne zanima, cak i kad pogleda na sat - pogleda da vidi kolko je sati a ne kolko si ti tamo i kad te mora potjerat.. ja sam fkt dugo kod nje ostao.. nikad nisam toliko dugo kod kurve ostao, stovise htio sam otic ranije al je ona rekla da ostanem
monika ta - nisam ziher.. kad sam drugi put dosao, malo sam uranio, cimnuo poruku i kaze ona nema beda dodi.. ulazim unutra i cujem da netko trci iza nje i vidim pol tijela necijeg kak ulazi u kupaonu.. cura je bila, vece dupe, rekao bi Monika al nisam ziher.. i pitam ju ja ko je to i kaze ona, ma to susjedi gore trce
reko vidio sam nekog da ulazio u kupaonu, ma ne nisi kao
reko dobro, nisam doso tu igrat se detektiva, bmk..
nekako sam se nadao da ce mozda nju izvuc ko iznenadenje, sto mi se isto jednom desilo, al ovaj put nisam bio te srece...
pitao sam samo jel moze u troje s tom Monikom.. i to sam pitao kad smo se poseksali prvi put.. nekak sam jos imao benzina u tanku, pa sam si mislio jos iskesirat da mi njih dvije popuse - al je kao rekla da ne radi takve stvari.. kao moze mi preporucit neke latine koje to rade.. ma boli me uvo za latine pored ovakvih..
ubuduce se slobodno vodi mojim recenzijama, nije da cu preporucit bilo kog