BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

doug_heffernan

Well-known member
Shvaćam što se događa ali mi nije jasno zašto - zašto ima toliko likova koji dogovore pa ne dođu
Corona je prouzrokovala dosta promjena, a najviše ponašanje ljudi. Šta se tiće socijalnih kontakata i ponašanja je corona bacila ljude 300 godina unazad. Da ne nosimo oružje sa sobom to je sve. Makar u Zagrebu je to nažalost normalitet.

Možda je nekima samo dosadno. Ili zavidnost drugima. Ili ili... Tko zna.

Slave 35

Member
Jbga.. agancija oglasi deset cura, od toga 1-2 su stvarno u gradu. I onda se cude kad netko pita selfi.. ili na slici 20 godina a doceka te kljasta baba..
Ja uglavnom, bez obzira koja je cura na slici i nebitno sta pise da je indipenfet. pitam jel ima koja slobodna cura u vrime kad mi odgovara.
Lipo zamolim da mi posalje sliku cure koja ce me docekati da oboje izbjegnemo neugodnna iskustva i nepotrebno trosenje vrimena.
Uvik posalju koju sliku 1 ili vise cura. Lipo pristojno i nema problema. Jer ne mozes ocekivat da su cure nasmijane i prijateljski raspolozene ako si seljacina.
Ne cjenkam se nikada. Ne cigani mi se za 20 eura. Pitam ono sto zelim dobiti. I skoro nikakvih problema do sada.
Znalo mi se dogodit da ne mogu stici na dogovoreni termin. Iskrsne nesto. Onda lipo javim. Izvinem se. Dogovorim drugi.

redbull2020

Active member
Ajde zbroji jedan i jedan. Nije jedanaest, nego dva.

Cure su tu, stalno im pišu ljudi koji se ne pojave, svakakve poruke, i ne zarađuju lovu.

To im se ne sviđa. Znaći promjenile taktiku i kojtakt samo preko druge osobe koja je pouzdana.

Kod zadnjih dvije sam dogovorio termin, ali sam bio prerano. Pitam jer mogu ranije doći, kažu da me ćekaju, da su slobodne.

Pitao koliko ih je bilo, kažu ne puno. Moja sreća da su cure bile "friške", i da ih nisu 10 likova razjahale. A to si termini bili polsije 18 sati.
Moje misljenje je da to svugdi ima. Neki se palu pisajuci.

Ja mislim da ima tu druge probleme

• Like
reagiranja: Aco

prcam_kurve

Active member
@Marijole - frende meni ovo izgleda ko niz losih poteza..
dogovaras curu u 1 ujutro, ocekujuci da ce biti svjeza... nisam nikad isao tako kasno, ali bi sa 100% sigurnoscu rekao i bolje da ti nije otvorila.. koliko bi ti bio voljan docetakti ikog u 1 ujutro nakon sto debili cijeli dan jase po tebi...
drugo, "osveta kurvi" pokazuje koliko imas slobodnog vremena, kakva si osoba i koji su ti prioriteti...
a trece, po dobrom starom sistemu "lopov misli da svi kradu", cim sam ja spomenuo da decki zajebavaju cure - ti si se odma nasao prozvan.. hm hm :)

na kraju dana - postavi si 2 scenarija u glavi
1) pimpovi jebu nas
nije idealno ali i dalje ces naci neku ok curu, ali sve rijede i rijede (u ovom scenariju smo trenutno)
2) likovi ko ti zajebavaju cure
sve manje cura dolazi u grad i na kraju nis ne jebemo
... koji ti scenarij ima vise smisla?

istina je i da pimpovi jebu (i nije da to opravdavam), al isto tako je istina i da klijenti jebu.. i naravno je istina i da su, inace bi rekao ljudi generalno, ali eto prema statistikama - purgeri - picke.. nekoliko mojih prijatelja se sprema u kurve vec godinama..svako malo me traze preporuke, javljaju se curama, sve nesto dogovaraju i stalno im "nesto iskrsne".. u konacnici doma drkaju.. i to je fajn.. radi sta oces, al se nemoj onda pravit baja nego si postavi stvari realno..
cinjenica je da, stavi musku mastariju na stranu, vecina muskaraca zablokira kad se bilo kakva cura skine pred njima a kamoli neka od ovih boljih sa EGE.. ili svrse za sekundu, il im se ne dize il pocnu mucat il picke materine.. i onda ih stalno nesto gura da odu, jer ideja toga je super, a nikako da skupe muda i to naprave i u konacnici trose curama vrijeme i onda se to lancanom reakcijom reflektira dalje..

@Slave 35
"Lipo pristojno i nema problema. Jer ne mozes ocekivat da su cure nasmijane i prijateljski raspolozene ako si seljacina."
potpistujem! naravno, ovo nije zlatno pravilo ali najcesce ak si ti ok i cura je .. i nece imati niti problema spustiti cijenu ili te pustiti da si tamo duze nego si platio.. meni se oboje desilo masu puta, vjerovatno nisam jedini

476niko

Well-known member
Postoji još jedna blacklista u koju sam se uvjerio prije 3,4 dana.
Black lista koje vode pojedine agencije.
Saznao sam od telefoniste jedne ruske agencije da se moj broj nalazi na toj listi i da je blokiran. Naravno, kontaktirao sam ih s drugog broja i nakon par urednih posjeta s moje strane sam ga pitao zašto je moj glavni broj blokiran.
Rekao mi je da je taj broj blokiran radi puno negativnih recenzija.
Nisam mogao vjerovati.
Ja mu govorim da su negativne recenzije( jedna zvjezdica na EGE profilu) napravljene zato što sam bookirao jednu a dobio drugu curu i to je prevara. Isto tako su dobili i 3,4 dobre ocjene ako me dočekala cura koja je bookirana. Na kraju mi je rekao da me neće odblokirati ali ako ga kontaktiram s ovog pomoćnog broja, da će mi slati uvijek slike od cura koje su zaista dostupne.
Rješenje je upozoriti agenciju ( kada saznaš da razgovaraš s agentom/ telefonistom) da praviš okret na vratima i pisati recenziju nakon 2,3 dana( što je glupo).

• Like

476niko

Well-known member
me kakva crna slika .. ne salji nista..

a i na temelju cega ti je frend reko da se "nesto desava"?
ja u zadnjih 2 tjedna 3 puta bio preko EGE, sve ok bilo, dapce - izvrsno!
S agencijom Chocolate and cream se nešto čudno dogodilo ovih dana.
Uvijek su imali tri aktivna agenta na tri različita broja i dostupni skoro 24/7.
Sada spala knjiga na dva slova.
Jedan agent , novi traži selfie i sliku novca.
Ne priznaju stari status regular klijenta,.....
Ima još toga.
Uglavnom i ja sam to primjetio ima nekih 10,12 dana

• Like

Aco

Active member
I onda Bambino ti si pristajao na taj uvjet i slao si svoju sliku??????
Daj nemoj zajebavati!!!! Slika se NE ŠALJE.
Još malo ćemo slati i lovu putem bona. Pa ćemo se nadati i moliti da nas primi, smrzavati se u hladnom haustoru dok čekamo.
Taj tko govori da šalje sliku ili je pimp ili ima posebne potrebe pa neka ne tipka ovdje.
Koje slike, koji bonovi.
NE šalju se slike, niti se kupuju bonovi.

Aco

Active member
Ne mislim na tu listu, ali poznata mi je.

Listu koje vode cure međusobno kao datoteka. Niko i Ijak su se prošlo ljeto o tome razgogarali, ako se ne varam.
Više mi imamo žalbi na njih ali mi se ne žalimo, ne pišemo negativne recenzije na EGE,a trebali bi.
A pimpovi, agenti, curke puno više pišu o nama, nevjerojatno.

476niko

Well-known member

Na ovo sam mislio.
Ok.
Ova je svima vidljiva i to je ok.
Spominjali smo i tu, internu ( nama nedostupnu) listu, o nama ka o klijentima.
I na kraju list pojedinih agencija koje imaju puno fake profila i koje nevole da im cure dobiju lošu ocjenu. A dobijaju jer oglašavaju cure koje danima, mjesecima nisu tu a tvrde da ce one otvoriti vrata.
Ponavljam,ne sve agencije ali ima ih dosta.

• Like

Miki123

Member
Ok.
Ova je svima vidljiva i to je ok.
Spominjali smo i tu, internu ( nama nedostupnu) listu, o nama ka o klijentima.
I na kraju list pojedinih agencija koje imaju puno fake profila i koje nevole da im cure dobiju lošu ocjenu. A dobijaju jer oglašavaju cure koje danima, mjesecima nisu tu a tvrde da ce one otvoriti vrata.
Ponavljam,ne sve agencije ali ima ih dosta.
Ekipa gdje je nestala muskost! Ako te zenska zajebava ne znam kako mozete normalno je**ti, jer ako te zajebava imas osjecaj inferiornosti i meni osobno to ne odgovara. Uđete i pristanete na uvjete koje vam netko postavi (druga osoba otvori, smrdi...), a duboko u sebi znate da to nije to NE mozete se osjecati kao muskarci... Ne zaboravite one zive od nas! Treba biti korektan, fer, pametan, ali one trenutno vise zajebavaju nas nego mi njih i ja se necu dati zajebavati od njih, a nemojte ni vi! Ako ne valja, nije to to okrenite se napisite losu recenziju, ako valja napiste dobru recenziju i biti ce nam svima lakse 😎

Aco

Active member
Ekipa gdje je nestala muskost! Ako te zenska zajebava ne znam kako mozete normalno je**ti, jer ako te zajebava imas osjecaj inferiornosti i meni osobno to ne odgovara. Uđete i pristanete na uvjete koje vam netko postavi (druga osoba otvori, smrdi...), a duboko u sebi znate da to nije to NE mozete se osjecati kao muskarci... Ne zaboravite one zive od nas! Treba biti korektan, fer, pametan, ali one trenutno vise zajebavaju nas nego mi njih i ja se necu dati zajebavati od njih, a nemojte ni vi! Ako ne valja, nije to to okrenite se napisite losu recenziju, ako valja napiste dobru recenziju i biti ce nam svima lakse 😎
EGE je postao katastrofa, gori od PO. Jer postoje dva pristupa, naivci ili oni s više para plaćaju 300 eura i ne zanima ih kako koja cura izgleda i drugi pristup da želiš realnu sliku i video prije dolaska uz normalne cijene. A neki profili ovdje su od agenata i pimpova.
Treba sjesti u auto i otići u bilo koji FKK Slovenija ili Andiamo, Goldentime ili Wellcum. Dodješ popričaš, ako ima kemije onda ju izabereš. Tko bira, pa onaj tko plaća.
Najbolje da ja šaljem svoju sliku nekoj tamo, koje gluposti se pričaju. Mi biramo prvi a ne one. Gdje je tu muškost, Slažem se.

Aco

Active member
Upozorenje za Sandy profil, šeće po gradovima, ima ih vjerojatno više a neće da šalje slike. Otkantati odmah.

maestro1

Active member
Tako je Miki,sve si napisao kako treba biti i svi se trebamo ovoga držati.Većina djevojaka sa EGE-a ne opravdava svoju cijenu(čast iznimkama), a skuplje su samo u Dubaiu i Singapuru i onda pišu da neće dolaziti kod nas??? Eto vidit ćemo kako neće...ovdje im je najbolje...doduše tu i tamo naleti poneki krkan šta ih maltretira,predstavi se da je član zakona ili ih nedaj Bože opljačka, ali opet manje nego drugdje, toga ima svagdi, al na te stvari se ne može utjecati..Bravo još jedan put na komentaru, živija i dugo koristio(KVALITETENE) usluge.. Pozz

Josip39

Member
Sigurno da im je dobro kod nas, da nije ne bi ih bilo toliko koliko ih ima. Bio sam par puta kod ege i nisam imao problema, mada nisam bio zadnjih 7-8 mjeseci.
Samo da je skupo, skupo je, a većina ne opravdava cijenu.
Jednom došao i dočekala me totalno druga djevojka i ja budala pristao, rekao sam sebi, što ću kad sam već tu.
Jedino tad sam se zajebao. Trebao sam odjebati i jednostavno otići.
Što se tiče PO, cijene su dosta niže, ali nikad nisam išao.
Puno lažnih profila, puno prevaranata, tu bi išao samo na preporuku

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Vrh