@Marijole - frende meni ovo izgleda ko niz losih poteza..
dogovaras curu u 1 ujutro, ocekujuci da ce biti svjeza... nisam nikad isao tako kasno, ali bi sa 100% sigurnoscu rekao i bolje da ti nije otvorila.. koliko bi ti bio voljan docetakti ikog u 1 ujutro nakon sto debili cijeli dan jase po tebi...
drugo, "osveta kurvi" pokazuje koliko imas slobodnog vremena, kakva si osoba i koji su ti prioriteti...
a trece, po dobrom starom sistemu "lopov misli da svi kradu", cim sam ja spomenuo da decki zajebavaju cure - ti si se odma nasao prozvan.. hm hm
na kraju dana - postavi si 2 scenarija u glavi
1) pimpovi jebu nas
nije idealno ali i dalje ces naci neku ok curu, ali sve rijede i rijede (u ovom scenariju smo trenutno)
2) likovi ko ti zajebavaju cure
sve manje cura dolazi u grad i na kraju nis ne jebemo
... koji ti scenarij ima vise smisla?
istina je i da pimpovi jebu (i nije da to opravdavam), al isto tako je istina i da klijenti jebu.. i naravno je istina i da su, inace bi rekao ljudi generalno, ali eto prema statistikama - purgeri - picke.. nekoliko mojih prijatelja se sprema u kurve vec godinama..svako malo me traze preporuke, javljaju se curama, sve nesto dogovaraju i stalno im "nesto iskrsne".. u konacnici doma drkaju.. i to je fajn.. radi sta oces, al se nemoj onda pravit baja nego si postavi stvari realno..
cinjenica je da, stavi musku mastariju na stranu, vecina muskaraca zablokira kad se bilo kakva cura skine pred njima a kamoli neka od ovih boljih sa EGE.. ili svrse za sekundu, il im se ne dize il pocnu mucat il picke materine.. i onda ih stalno nesto gura da odu, jer ideja toga je super, a nikako da skupe muda i to naprave i u konacnici trose curama vrijeme i onda se to lancanom reakcijom reflektira dalje..
@Slave 35
"Lipo pristojno i nema problema. Jer ne mozes ocekivat da su cure nasmijane i prijateljski raspolozene ako si seljacina."
potpistujem! naravno, ovo nije zlatno pravilo ali najcesce ak si ti ok i cura je .. i nece imati niti problema spustiti cijenu ili te pustiti da si tamo duze nego si platio.. meni se oboje desilo masu puta, vjerovatno nisam jedini