Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoje uobičajene tarife, tko god je bio u Wellcumu, Marini, Goldentime, zna što pričam. 70 do 100 e za pola sata je max. A tamo je izbor svjetski, manekenski tipovi.
Tko hoće nek plaća 500 e za 15 min, ja neću.
Imaju kondome kod sebe, nemas brige u vezi toga. Jedino sto moras ponijeti su pare i naravno mobitel, sve ostalo je njihova briga. Tusiranje ulazi u dogovoreno vrijeme. Placanje ide prije usluge.Nisam jos probao nijednu pa me zanima par stvari: jel one imaju kondome kod sebe, jel tuširanje ulazi u dogovoreno vrijeme, jel placate prije ili poslije usluge? Hvala.
Hvala.Imaju kondome kod sebe, nemas brige u vezi toga. Jedino sto moras ponijeti su pare i naravno mobitel, sve ostalo je njihova briga. Tusiranje ulazi u dogovoreno vrijeme. Placanje ide prije usluge.
Nije točno, ne košta 500 eua 15 minuta, usluga je Standardna 70-100 eura za pola sata. Čak ih menadžeri tjeraju da se drže cijene.Ima pozitivnih izuzetaka ali za 70 eura u većini slučajeva dobiješ mrtvo tijelo na krevetu koje još okrene glavu da te ne gleda. Kvalitetna usluga i tamo košta dosta više i bez beda potrošiš 500 eura..
Na ljeto je kod nas bilo par vrhunskih brazilki po standardnoj tarifi od 200.. kod njih par sam dobio uslugu i provod koji se ne može mjerit sa iskustvom iz Wellcuma ali je i koštalo puno više..
Sve ovisi koliko ti je nešto bitno.. Mene recimo u Wellcumu nervira što sve izgledaju isto i uglavnom su cure iz istočne Europe, poprilično mlade i hladne, iako složit ću se da je omjer cijene i kvalitete zadovoljavajući..
Nikad mi nije bilo jasno di držiš pare? U kupacima?Nije točno, ne košta 500 eua 15 minuta, usluga je Standardna 70-100 eura za pola sata. Čak ih menadžeri tjeraju da se drže cijene.
Jesi li bio osobno bio u bilo kojem FKK?
Važno je dobro ispregovarati prije početka. A zato ima dovoljno vremena kad si tamo. Biraš Bugarke i slično, Rumunjke uglavnom preskočiš.
Nije točno, ne košta 500 eua 15 minuta, usluga je Standardna 70-100 eura za pola sata. Čak ih menadžeri tjeraju da se drže cijene.
Jesi li bio osobno bio u bilo kojem FKK?
Važno je dobro ispregovarati prije početka. A zato ima dovoljno vremena kad si tamo. Biraš Bugarke i slično, Rumunjke uglavnom preskočiš.
Slažem se za 70€ ko na traci 10- 15 min nikakvih pola sata i nikakav gfeBio i u Wellcumu i u Andiamu.. Daleko od toga da je loše, upravo suprotno, odlično je ali uvijek na kraju potrošiš 500+ eura ako se želiš dobro provest. Ja nisam rekao da 15 minuta košta 500 eura, ali za 70 eura dobiješ ono što sam napisao.. GFE i slične stvari sigurno ne dobiješ za 70 eura. Za te novce te odradi kao na traci dok ovdje za 200 eura dobiješ puni sat s pravom predigrom, zajedničkim tuširanjem, GFE, možeš svršit više puta i slično. Tako da kad gledaš iz te perspektive, cijena od 200 nije toliko nerealna.
U Austriji je to legalan biznis i ponuda je puno veća nego kod nas, cure plaćaju dnevni fee u tim klubovima i zarada je njihova pa je onda očekivano i cijena nešto niža jer ovdje plaćaju i oglasnike i apartmane i zaštitu i svašta nešto i još postoji rizik da bi mogle imati problema sa policijom, deportacijom i slično.
Cijene će od 01.01. kod nas biti još i više jer će ponuda smanjit a potražnja će ostat ista. Većina njih u HR trenutno dolazi kad moraju napustit Schengen, ne dolaze zato jer u HR teče med i mlijeko.
https://en.wikipedia.org/wiki/Schengen_Area
Imas svoj ormaric koji zakljucavas.Nikad mi nije bilo jasno di držiš pare? U kupacima?
Cijene?Što se tiče dobre usluge za novac, ako ste u prilici posjetite bivši Močilnik sada Liberty Spa u Sežani. Cure nisu top modeli, mahom su sa naših prostora, ali je atmosfera opuštena, nema presije i odlična je usluga. Bar je sve bilo potaman kada sam ja bio, sada ko se šta izmjenilo nemam pojma...Nije ala gala klub kao Wellcum, ali je totalna opuštencija i cure su ekstra susretljive, vjerujem zato što im je to "sporedna profesija", odnosno bar sam ja takav utisak stekao :/
O jbt, i trenutna ponuda je prakticki nikakva, a onda ce iduce godine biti i doslovno nikakvaBio i u Wellcumu i u Andiamu.. Daleko od toga da je loše, upravo suprotno, odlično je ali uvijek na kraju potrošiš 500+ eura ako se želiš dobro provest. Ja nisam rekao da 15 minuta košta 500 eura, ali za 70 eura dobiješ ono što sam napisao.. GFE i slične stvari sigurno ne dobiješ za 70 eura. Za te novce te odradi kao na traci dok ovdje za 200 eura dobiješ puni sat s pravom predigrom, zajedničkim tuširanjem, GFE, možeš svršit više puta i slično. Tako da kad gledaš iz te perspektive, cijena od 200 nije toliko nerealna.
U Austriji je to legalan biznis i ponuda je puno veća nego kod nas, cure plaćaju dnevni fee u tim klubovima i zarada je njihova pa je onda očekivano i cijena nešto niža jer ovdje plaćaju i oglasnike i apartmane i zaštitu i svašta nešto i još postoji rizik da bi mogle imati problema sa policijom, deportacijom i slično.
Cijene će od 01.01. kod nas biti još i više jer će ponuda smanjit a potražnja će ostat ista. Većina njih u HR trenutno dolazi kad moraju napustit Schengen, ne dolaze zato jer u HR teče med i mlijeko.
https://en.wikipedia.org/wiki/Schengen_Area
Ljudi, pitanje u vezi Crazy Drive Club djevojaka, vidim dosta novih djevojaka, usluga ostala ok?
Cijene?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|