Francuskoga ,bio sam kod nje danas,nije prevara,odlicno iskustvo,sise velike,guzica najbolja ikada ,a bio sam kod cca 20 Latina,veliko cvrsto dupe ,nemozes ju prestati jebati s guza koliko lijepo izgleda ,Pusenje super, uvlači ga do kraja ,na momente malo zube osjetim ali je super svejedno ,ocjena 10/10,jebacina takodjer 10/10 ,vidi se da uziva,cak je i svrsila jedan put ,najdraža poza joj je misionarska ,onda te ukliješti sa onim jakim listovima i gura prema sebi ,znaci vrh ,jos neke poze takodjer odlicno odradene ,na cowgirl pozi slave po tebi ,mislio sam da cemo krevet odvaliti ,prvi put sam svrsio u kondom u misionarskoj,a drugi sam joj svrsio po dupetu ,svi koji citaju moje recenzije znaju da mi je obavezno vidjeti stopala žene i vidjeti kakve su joj footjob vještina ,a nakon toga svrsiti po njima ,kod ove mi se toliko svidjelo tijelo da stopala nisam ni gledao ,onda znas koliko mi se sviđa,inače uzivo joj je faca malo deblja i ona općenito je punija ali jako cvrsta ,izuzetno cvrsta ,mislim da trenira u teretani uz vrhunsku genetiku ,moja prva ocjena 10/10 od kada se bavim ovim sportom ,nakon Zagreba ide za rijeku tako da Ce moji Riječani imati priliku okusiti vrhunsku pizdurinu