Bio sam ja jučer, dogovor na hrvatskom (vjerojatno pimp). Prvo sam čekao ispred zgrade ko budala 30-35 minuta, ali kad sam već došao tamo (blizu FSB-a), pričekao.
Ženska starija 40-45, 160 ili niže, ogromne sise, vise, ali to je očekivano, nisu loše. Izgleda isto ko na slikama. Ima mali trbuh i rez (valjda od poroda) Nema pojma engleski, niti jednu riječ i to me već iritira kad ne znaju ni osnove engleskog.
U početku nešto melje na španjolskom, ja je niš ne kužim, pa gestikulira; u kupaonu - pokazuje da ga operem u umivaoniku i stoji kraj mene ko da mi je mama... Onda veli izgestikulira da sjednem na neki oronuli kauču pa mi nabije te sisurine u facu, kao "you don't like?", to joj je valjda fetiš da te guši..
Vidi da neću gušenje pa si ona sjedne za titfuck, zaslini ga malo da lakše ide, to je bilo super, ali je trajalo nekih minutu-dvije pošto je ona mala, ja visok i kauč dosta nisko, pa smo brzo prešli na blowjob. Ona odmah vadi kondom, ja velim "no condom", "without" (u dogovoru piše bez), pa minuta prošla dok je skužila kaj joj objašnjavam; ipak je bilo bez i tu dosta uživa, slini, liže jaja, gleda u oči...
Nakon toga nekoliko poza, opet teško se dogovoriti zbog nepostojećeg engleskog. Nakon 1-2 minute naređuje novu pozu, odi tu, namjesti se ovak, pa joj ovo ne paše i stalno ponavlja "no stress"; "you stress, me stress", pa onda me nemoj živcirat pa bude "no stress"...
Nakon nekoliko poza i neudobnosti kauča dovršila me s oralom (bez).
Ne ljubi se, bar ne sa mnom, dobra je za titfuck i blowjob, ostalo ne, tako da ne bih ponavljao.
800 za 30 min. Bio sam točno 30 min s pranjem prije i poslije. Opet je na kraju tražila da se operem u sudoperu, ali sam otišao pod tuš dok se ona brisala vlažnim maramicama. Tako da je i higijena upitna.
Mislim da su u stanu još 2 ženske (ili ženska i pimp) prema rasporedu soba u glavnoj prostoriji i količini obuće ispred. Simona xxxl (PO) je na istoj lokaciji, ne znam jel ima profil na EGE.