doug_heffernan
Well-known member
Joj, kaj si blesav! ;-) Kaj ne vidiš da čovjek vidi u vama makro cura..? *LOL*Pojasni malo,kakvi motivi???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj, kaj si blesav! ;-) Kaj ne vidiš da čovjek vidi u vama makro cura..? *LOL*Pojasni malo,kakvi motivi???
Radiš reklamu za svoj obrt. ;-)Joj, kaj si blesav! ;-) Kaj ne vidiš da čovjek vidi u vama makro cura..? *LOL*
Dobro ajde…bar si me nasmijaoRadiš reklamu za svoj obrt. ;-)
Financijski.Pojasni malo,kakvi motivi???
Pa da i malo prati forum,ne bi takvu glupost izjavioKaj misliš koliko ima ghostwritera po njemačkim forumkma? Iznenadio bi se koliko! ;-)
Ti nebi? Kaj si pop...? ;-)Financijski.
Nije zamisao toliko surealan. Ako se frajer razumije dobro s kurvom zašto da ne piše o njoj. Dobi se koja dodantna usluga gratis svaki put ili slično.Pa da i malo prati forum,ne bi takvu glupost izjavio
Ali se lijepo na njihov račun našaliti. ;-)Eto dubioza, ako pohvališ latinu odmah si joj pimp a ako napišeš lošu recenziju onda si sitničav i "tražiš dlaku u jajetu"
Ne kažem da ih nema…samo iz nekih sadašnjih i prijašnjih poruka da se lako zaključiti o čemu se radiKaj misliš koliko ima ghostwritera po njemačkim forumkma? Iznenadio bi se koliko! ;-)
Prati se uvijek ista grupacija i dok se ne ishvale sve ne staje se...priznajem, pristup jako studiozan...od toga da su svi dobrodošli makar izgledali kao nilski konji i da će dobiti dobru uslugu...realan opis cura, većina malo deblja...sporadično spominjanje istočnog bloka kao mehaničke lutke...sve skupa nepretenciozno...svaka čast, al malo previšePa da i malo prati forum,ne bi takvu glupost izjavio
On ih je sve pohvalio...osim jedne eto da se nađe...Eto dubioza, ako pohvališ latinu odmah si joj pimp a ako napišeš lošu recenziju onda si sitničav i "tražiš dlaku u jajetu"
E moj Marko nisi ti Livaja, on je ipak golgeter i znalac koji zabija. Istina je nisu sve latine OK ali poanta je u tome da koliko ima u postotku loših latina toliko u postotku ima dobrih naših cura na PO. Ipak se ograđujem, stvar je i afiniteta, meni se one sviđaju i da imalo komuniciraju engleski ne bih imao posla s našim curama.On ih je sve pohvalio...osim jedne eto da se nađe...
Čuj komentatora. Livaja falija si Forum. Probaj Fetiš transvestit
Eto niste...jel bar ide business?Bravo, jebi ga, razotkrio si nas, pimpamo Latine...no i ja sam tebe, ti pimpas one iz istocnog bloka pa ti smetaju nase konstruktivne kritike
Slabo...mislim financijski, ali barem jebemo gratis svaki danEto niste...jel bar ide business?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|