nije te brinulo to da te može snimiti preko video call-a?tocno tako, prije pooziva sam iskreno se premišljao ocu li otici ili ne. Nakon nisam ni sekunde rzmišljao , odmah sam se spakirao i krenio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije te brinulo to da te može snimiti preko video call-a?tocno tako, prije pooziva sam iskreno se premišljao ocu li otici ili ne. Nakon nisam ni sekunde rzmišljao , odmah sam se spakirao i krenio
U apartmanu te može snimiti na 1000 i jedan način ako želi...ja sam 3 puta razgovarao po 6,7 sekundi...hi,hi see you, thanks...1 put nisam otišao već sam zahvalio nakon razgovora...ako te brine stavi neku šiltaricu i naočale i to je to...nije te brinulo to da te može snimiti preko video call-a?
ROTFL - Julia nije na Viškovu, provjeri profile. Po mom saznanju EGE cure ne mijenjaju lokaciju kad dođu.Lažeš. Na Viškovu nema McDOnaldsa i ne prodaju se ondje sladoledi.
Znaju ih mijenjat, barem tu u ZG, nekoliko puta sam imao to iskustvo.ROTFL - Julia nije na Viškovu, provjeri profile. Po mom saznanju EGE cure ne mijenjaju lokaciju kad dođu.
Moguće, no onakav komentar je suvišan.Znaju ih mijenjat, barem tu u ZG, nekoliko puta sam imao to iskustvo.
Ima i pola sata..1200...Jel bio tko kod Tiffany. Ima li pola sata kod nje?
Mislio sam da je manjeIma i pola sata..1200...
Toliko je uvijek bilo kod ovih sa crazy drive-aMislio sam da je manje
Taj koji ti je to rekao, ako je rekao,Toliko je uvijek bilo kod ovih sa crazy drive-a
Razmazila te sig. Pij, jebi koliko god mozes za par stoja ...
Taj koji ti je to rekao, ako je rekao,
gadno te lagao Cijena je daleko veca, plus ne jebu koliko hoce vec koliko ja zelim... Ali nebitno skroz, nepotrebni spam
Kako gledas na kolegice iz Brazila? Kako ti se cine i sto mislis o njima vezano za struku?Taj koji ti je to rekao, ako je rekao,
gadno te lagao Cijena je daleko veca, plus ne jebu koliko hoce vec koliko ja zelim... Ali nebitno skroz, nepotrebni spam...
Sve najbolje o svakome tko dobro radi svoj posao i ne dira drugeKako gledas na kolegice iz Brazila? Kako ti se cine i sto mislis o njima vezano za struku?
Dogovori više svršavanja i budi cijeli sat. Kaži joj otvoreno da ćeš svršit za minutu i da ti treba više puta. Ta usluga se navodno zove "extraball". Ja im namjerno kažem da imam problem s preuranjenom ejakulacijom i da ih molim da mi malo pomognu. I onda se one super osjećaju jer mi pomažu. U biti nemam taj problem samo se previše napalim, pukne me adrenalin i ne znam se kontroliratIsplati li se ići kod Brazilki neiskusnom klijentu? Netko tko ima malo iskustva u seksu i svrši za minutu. Bacanje para ili ženske znaju dobro obratiti i neiskusne.
Vidi njega voli nju a na kurve ide... cccPozdrav svima. Ima li koja u splitu da se isplati otic. Novi san ovdi.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|