BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ima tko da je bio pa da podjeli iskustvo?

Šta je ovoj brojnoj ekipi šta stavlja linkove cura i traži da se podijele iskustva, a nikad recenziju nisu napisali.
Šta vi s tim našim iskustvima, odnosno recenzijama?
Odete u wc čitate recenzije gledate slike i udri po majmunu?
Jel vam palo na pamet ikad otić kod neke od cura i sam iskusiti kako je to?
Pa s nama ovdje podijeliti iskustvo.

Da li tko naletio na koju da je osunčana ali da se sunčala u bikiniju tako da je ispod ostala svijetla koža. to mi je poseban rajc a prema slikama se to ne može znati jer tko zna kad su slikane.

Šta je ovoj brojnoj ekipi šta stavlja linkove cura i traži da se podijele iskustva, a nikad recenziju nisu napisali.
Šta vi s tim našim iskustvima, odnosno recenzijama?
Odete u wc čitate recenzije gledate slike i udri po majmunu?
Jel vam palo na pamet ikad otić kod neke od cura i sam iskusiti kako je to?
Pa s nama ovdje podijeliti iskustvo.
Ako ciljas na mene osobno pogledaj da sam stavio vec recenzije sta znam i stavljat cu sta budem bio

Evo recenzija samo za Sig

Mala predivna brazilka, sa lijepim vitkim atletskim tijelom. 160 cm visoka i cca 50 kg. Tamna put i predivna koža, lijepa jako u licu i lijepa usta i voli se ljubiti.

Malo maženja i predigre s ljubljenjem pa krece u pusenje i pusi dosta dobro i trudi se. Nakon toga 69 par minuta i onda stavlja kondom s ustima. Sjedne se na mene i tako nekih 10 min jebanja pa reverse nakon toga 10 min.
Micem je sa sebe i okrecem na ledja i jeb u misionarskom desetak min pa svrsavam.
Nakon toga mala pauza pricamo i onda opet pusenje 10 min i jebem je u doggyu desetak min i svrsavam drugi put.

Predivnai ugodna mala koja zna taman eng da sve dogovorite.

spusteno sa,1950 na 1800 za sat vremena.
🎉🎆🍾🍻👌

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh