BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ukrajinka još plavija nego na slikama, deepthroat odličan osim možda s premalo sline, ali guta ga perfektno.
Jebanje je bilo fail jer je govorila da je preuska i doista je bila, a moj monstrumčić se nije uspio probit do kraja kroz nju, malo me je i odgurivala.
Dobila je zato dosta sperme kroz grlo premda joj nisam najavio i to u dva navrata. Jako dobro izgleda u crnom donjem rublju s obzirom da je blijeda po stasu. Nisam mogao doživjet s njom ekstazu u punom smislu, ali zbog tog blowjoba i french kiss-a na početku mi nije krivo što smo se susreli.
slazem se, zgodnica je mala, samo kao sto kazes nikako da se opusti, odupire se cim ga dublje gurnes.
A za iznenadno punjenje grla ti je dobar tip, jer inace kad je pitas kaze da to bas ne preferira :D

slazem se, zgodnica je mala, samo kao sto kazes nikako da se opusti, odupire se cim ga dublje gurnes.
A za iznenadno punjenje grla ti je dobar tip, jer inace kad je pitas kaze da to bas ne preferira :D
Piše lokacija Beograd...
Ja sam ju kontaktirao pa mi agencija prošli tjedan poslala nekakvu bezveznu zensku

Bio kod Sonye, i evo kratkog osvrta. Najbolji GFE ikad. Apartman u centru, docekala me na vratima, vesela, nasmijana, puno lijepsa nego na slikama. Zgodna za popizdit, duge vitke noge, duga crna kosa, ajme... Nista poslala me na tusiranje, izlazin iz tusa ona me ceka u cipkaston rublju, diga mi se momentalno. Krenili se ljubit nesto kratko i odma se krene spustat pusit ga. I pusi ga dobrih 15 minuta, sloppy, gleda u oci, licka jaja, savrsenstvo. Bez kondoma naravno. Bas uziva dok ga pusi, i da je nisan zaustavio jer san skoro svrsia pusila bi ga i duze. Taknen joj pizdu nakon toga bas je vlazna bila. vadi kondom stavlja mi ga i krecemo u doggyu, bolestan pogled na dupe, ispleska san joj guzicu crvena bila.. slusa sve razumi, kazem da ocu odmorit malo legnen, ona na meni skace po kurcu, aktivna, divlja, nije proslo 5 minuta svrsim u kondom. krene me masirat nakon toga nekih 10 minuti i krene ga pusit opet polako i na kraju novo svrsavanje, ovaj put u usta. najbolje iskustvo sto sam imao, daleko. 1500 + 300 za svrsavanje u usta, ne zalim ni kune. mozda ponovim sijedne li placa dok je jos u ZG.

Biljezim se sa stovanjem!

Uhvatilo me neki nemir proslih dana, pa sam morao na ciscenje cijevi. Malo scrollao i suzio izbor na cokoladicu Lenny i jos jednu o kojoj cemo uskoro detaljnije. Kontaktirao Lenny preko wapa i pokusao ispitat dubinu vode i teritorij prije iskrcavanja na njenu plazu. Na svako moje pitanje ona odgovori yes! yes hony, yes bby, ali ajde da je taj odgovor ispravan - neki polomljeni engleski, pa spuzva za plocu u jezicnoj skoli zna bolje komunicirat nego ona. Nisam htio gubit vrijeme, prekrizio i dalje u potragu.

Nakon malo muvanja i tipkanja nabasam na Emmu, razgovor preko wapa i konacno... boom! Fooking bingo lads! Mala (meni) izgleda kao space ship. Brazilka, veca guza, lijepe grudi, voli grubo, voli bit podlozna. Poslala mi je par slika i videa, skoro sam imao saobracajku vozeci do nje. Masina mi je probila volan od pritiska.

Prostor je vrlo centralan, blizina Vjerodostojno! centrale u Zagrebu.
Topla preporuka svima koji vole HIIT treninge i topljenje masti u krevetu.

Ozbiljno trebam razmislit o preseljenju u Brazil ili barem Portugal nakon ovoga...

Odlična recenzija, nego ta Lenny me "jebe" otkad sam je vidio.
Sad ne bih s njom baš ulazio puno u gramatičke probleme, ali ako zna jezik puno je bolje iskustvo i doživljaj.
U četvrtak sam u ZG. Hmmmm.
Sad zbog nje neću danima spavati, pa ću morati po noći.

ljudi sramota me ovo reći ali još nisam bio kod roxane nevolim ženske ružne u faci a njena je zamagljena na slikama ako je tko bio pomažite kako izgleda jaja će mi explodirati moram večeras na skok a šta se tiče akcije svi hvale to znam
Ja sam ti bio u nedjelju zeska ti je po meni lipa docekate te s smjeskom i cipkastom rublju sise 2-3 dobro ga pusti lipia ti je i faci ljubi se i vidis da voli se jebavat

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh