Biljezim se sa stovanjem!
Sinoc mi je bilo dosadno i odlucio pogledat malo EGE da vidim ima li sta novoga i kakva je situacija.
Nakon malo scrollanja i ispipavanja teritorija odabir je pao na
Catherine. Razgovor fair and simple, te se odlucio otici do nje i provjeriti. Usput mali background check i nadjem IG profil sa ca.42k pratitelja. Rekoh, ako je ovo istina, jackpot se od danas izvlaci utorkom.
Dolazak na lokaciju, da je bilo blize centru mogao sam izradit novu osobnu na licu mjesta. Ulazim u prostor, ocito ga dijeli sa jos nekim cim sam morao ulazit na prstima. Prvi minus.
Izgled-/slike fotoshopirane na -ntu. To su 2 razlicite osobe. +Ako ona ima 170cm, ja sam Pikachu.
Komunikacija daleko ispod prosjeka. Ljepse docekivaju nasi policajci imigrante na granici nego sta sam ja sinoc dozivio. Kratak razgovor 2min. Zahvalio sam se i okrenuo. Tu je pocelo vrijedjanje i dernjava. Laknulo mi je cim sam izasao iz zgrade. Tezi psihicki problemi ako se mene pita.
Kasnije me jos izvrijedjala na mobitelu.
Sa druge strane:
1)
Anna tople preporuke. Jos je ljepsa u stvarnosti, relativno nova u poslu, pristupacna, nasmijana, sve pohvale. S njom se da dogovoriti o trajanju, cijeni i svemu.