BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Prava bomba, spremna na sve. Vaše je samo da kažete šta želite, a ona će se pobrinuti za ostalo.
U Sarajevu
+387 64 45 20 559
Prijavite ovog mustafu, verovatno je i sam prevarant, kao ovaj ološ narkomanski koji pokušava da izreklamira. Ako vas prevari sa nekog drugog profila, prepoznacete je tako sto smrdi kao piksla, ima neku pokislu plavu kosu ispucalu, nikakvu , nokti ko u mehaničara.

Prijavite ovog mustafu, verovatno je i sam prevarant, kao ovaj ološ narkomanski koji pokušava da izreklamira. Ako vas prevari sa nekog drugog profila, prepoznacete je tako sto smrdi kao piksla, ima neku pokislu plavu kosu ispucalu, nikakvu , nokti ko u mehaničara.
Kažem ti ovo samo zato što sam već išao tamo i bio s njom. Samo dajem prijedlog. Svako je slobodan da odluči hoće li ići ili ne, ja samo pričam o lijepim stvarima koje sam doživio. Moja veza s njom se zasnivala samo na seksu😁😁

Tuzla puna kineskinja i ruskinja mislim da su sve neverifikovane fake ruskinja kineski broj i sve na istoj adresi isto ko i bijeljena zaboravio sam napisat juce kad sam bio kod kineskinje kazem ja gdje je djevojka sa slika kaze,ona te slike su za reklamu:ROFLMAO::ROFLMAO:
a sta tebi znaci ako jeverifikovana, budi pametan to nikakve veze nema isto moze da bude i fake i prevara kao i verifikovani profil.. sto se kineskinja tice rijetko koja stavi pravu sliku, rijetko koja jemladja od 45 godina.. stavljaju slike arapkinja i ruskinja na profile pa kontaju kad vec dodjes jebat ces sta god da izadjepred tebe.. steta samo sto mi nemamo obicaj da im bombardujemo profile losim recenzijama

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh