sarajevo071
New member
Imas kontakt te 60+,koliko trazi i sa kojih oglasa je?Zaobiđi, na otoci ima 60+ ok je ko to voli. Bio jednom ne bi više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas kontakt te 60+,koliko trazi i sa kojih oglasa je?Zaobiđi, na otoci ima 60+ ok je ko to voli. Bio jednom ne bi više.
Ovo broj od mione, svakako zaobidjitePrava bomba, spremna na sve. Vaše je samo da kažete šta želite, a ona će se pobrinuti za ostalo.
U Sarajevu
+387 64 45 20 559
Moze i meni broj PozdravVesna sa dobrinje 55 .60 g....
Da li neko ima njen kontakt ?
Hvala
Prijavite ovog mustafu, verovatno je i sam prevarant, kao ovaj ološ narkomanski koji pokušava da izreklamira. Ako vas prevari sa nekog drugog profila, prepoznacete je tako sto smrdi kao piksla, ima neku pokislu plavu kosu ispucalu, nikakvu , nokti ko u mehaničara.Prava bomba, spremna na sve. Vaše je samo da kažete šta želite, a ona će se pobrinuti za ostalo.
U Sarajevu
+387 64 45 20 559
Ljubavni vrtuljakMomak 37 godina trazim djevojku za vezu izlaske usamljenu kao ja Pozdrav
Kažem ti ovo samo zato što sam već išao tamo i bio s njom. Samo dajem prijedlog. Svako je slobodan da odluči hoće li ići ili ne, ja samo pričam o lijepim stvarima koje sam doživio. Moja veza s njom se zasnivala samo na seksuPrijavite ovog mustafu, verovatno je i sam prevarant, kao ovaj ološ narkomanski koji pokušava da izreklamira. Ako vas prevari sa nekog drugog profila, prepoznacete je tako sto smrdi kao piksla, ima neku pokislu plavu kosu ispucalu, nikakvu , nokti ko u mehaničara.
Ima li neko iskustvo sa ovom mačketinom kaze ne trazi pare radi iz uzitka nalazi se na ilidzi ima 24 god ako je neko bio sa njon neka napise recenziju kaze volila bih bez kondoma a moze i sa ugl ako je sa snimka sto mi je poslala riba je
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|