BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Majmune jedan glupi pročitaj šta sam napisao i kako sam pitanje postavio. Planiram isključivo svoj novac koji zaradim uplaćivati u to samo pitam ako neko koristi ili zna nekog ko koristi jel normalna i sigurna procedura traženje da se slika lična. I ubuduće na retardirane komentare retardiranih pojedinaca neću odgovarati
pa zar ti nije bilo lakse nazvat ili otic u kladionicu i upitat, a drugo kak mislis d ase registrujes i radis sa parama ako im ne das licne podatke.. prilicno si ti poglup

pa zar ti nije bilo lakse nazvat ili otic u kladionicu i upitat, a drugo kak mislis d ase registrujes i radis sa parama ako im ne das licne podatke.. prilicno si ti poglup
Jedini koji je ovdje "prilično poglup" si ti i ovaj/ova što ti je lajkovao/la poruku. Istina, mogao sam pitati kladionicu, ali kao da će ti neko reći kad te hoće prevariti za lične podatke da će to i učiniti. I druga stvar u prethodnim komentarima sam dobio informaciju da je to redovna procedura i s time je ta tema zatvorena.

Vidim da pišete o Mioni pa da i ja kažem koju. Bio sam s njom prije možda mjesec, malo jače u hotelu i mogu reći da djevojka ispoštuje maksimalno dogovor. Ne požuruje i ne gleda na sat, jako komunikativna i zabavna. Ne gleda da vas što brže istjera iz sobe kao neke. Puši ga bez kabanice i to fenomenalno, jedina mana su joj grudi koje skoro i nema ali sve u svemu djevojka je na mjestu i nemam loš utisak.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh