Ne seri mamu ti jebem kladionicarskuNeku noc bio kod ove, mala 22 godine u Lukavici sama zivi oral odlicno radi
0603059618
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne seri mamu ti jebem kladionicarskuNeku noc bio kod ove, mala 22 godine u Lukavici sama zivi oral odlicno radi
0603059618
Cuj prezime. Hoces mozda i maticni broj. Nije joj pravo ime Selma kao prvo . Kao drugo radi debila koji traze i ovjavljunu prave podatke od djevojka i jeste ovako stanje i cure izbjegavajuKoja Selma znas li prezime il...
Bome meni je rekla da je iz lukaviceMostar nije lukavica
Onda petlja nesto ako budes isao javiBome meni je rekla da je iz lukavice
Ahahaha ostavi i šifru od kartice za svaki slučajZnam da nije vezano za forum ali zanima me u vezi mozzart bet aplikacije za klađenje registrovao sam se i sad mi traži verifikaciju tako što trebam slikati prednju i zadnju stranu lične pa ako neko ima iskustva s tim nek se javi u pp
Tražio sam da mi odgovori neko ko koristi to. Tu aplikaciju stalno reklamiraju pa zato i plus imaju svoje kladionice.Ahahaha ostavi i šifru od kartice za svaki slučaj
Jesi barem prvo pokusao staviti neki lazni oglas i traziti x bon? Mamu ti jebem retardiranuZnam da nije vezano za forum ali zanima me u vezi mozzart bet aplikacije za klađenje registrovao sam se i sad mi traži verifikaciju tako što trebam slikati prednju i zadnju stranu lične pa ako neko ima iskustva s tim nek se javi u pp
U najavi lazni oglas,dok se uhodaJesi barem prvo pokusao staviti neki lazni oglas i traziti x bon? Mamu ti jebem retardiranu
Majmune jedan glupi pročitaj šta sam napisao i kako sam pitanje postavio. Planiram isključivo svoj novac koji zaradim uplaćivati u to samo pitam ako neko koristi ili zna nekog ko koristi jel normalna i sigurna procedura traženje da se slika lična. I ubuduće na retardirane komentare retardiranih pojedinaca neću odgovaratiJesi barem prvo pokusao staviti neki lazni oglas i traziti x bon? Mamu ti jebem retardiranu
Ima nas koji se planiramo pošteno kladit a ne varajući drugeU najavi lazni oglas,dok se uhoda![]()
Standardna procedura, svaka online kladionica ti traži potvrdu identiteta, pa tako i Mozzart...Znam da nije vezano za forum ali zanima me u vezi mozzart bet aplikacije za klađenje registrovao sam se i sad mi traži verifikaciju tako što trebam slikati prednju i zadnju stranu lične pa ako neko ima iskustva s tim nek se javi u pp
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|