Ako je tuzla ima yasminAko ima neka provjerena na ege ako moze neko da posalje link ili broj
Hvala…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je tuzla ima yasminAko ima neka provjerena na ege ako moze neko da posalje link ili broj
Hvala…
Profil je bio lazan u Mostaru u nekoliko navrataDanas sam bio sve pohvale uredna trudi se ne pozuruje posle zavrsetka pricali smo 15 min djevojka nasmijana oral solidan sex i anal odlican trudi se mozes joj radit sta hoces sise silikoni vrijedi tih para preporucujem
neznam zasto kad abilo gdje nadjete broj uvijek pitate zna li neko, jel bio neko itd, pa zar je problem pozvati taj broj, napisati poruku, pa saam vidjeti jel ok ili nije..Jel zna neko oglas sa sex oglasa djevojka 28g broj je 066482966. Objavljeno je za Tuzlu
i sad je lazan, taj lik je jebo sve sto niko drugi nije jeboProfil je bio lazan u Mostaru u nekoliko navrata
Nije problem se javiti ali opet treba provjeriti jel fake ili ne.neznam zasto kad abilo gdje nadjete broj uvijek pitate zna li neko, jel bio neko itd, pa zar je problem pozvati taj broj, napisati poruku, pa saam vidjeti jel ok ili nije..
Ja sam je jebo ti samo pricaj glupanei sad je lazan, taj lik je jebo sve sto niko drugi nije jebobuahahahahahh
Ti sve znasJa sam je jebo ti samo pricaj glupane
znaam, ti si sve jebao pa cak i samom sebi pises kako si jebo.. cccTi sve znas
Nista Vi Niste Jebali Samo Daba Klapate onaj ko je Jebo On Sutiznaam, ti si sve jebao pa cak i samom sebi pises kako si jebo.. ccc
Džaba se raspravljate a obojica ste u pravu. Prevaranti na kratko hakuju profile pravih cura da prevare nekog na brzinu, kad je bila ona brazilka u Brckom bilo je nas kod nje a posle kad si se ti javio bijo je hakovan i htjeli su te prevariti.znaam, ti si sve jebao pa cak i samom sebi pises kako si jebo.. ccc
Koja je to i Aerosromskom naselju, ako moze broj saljem broj?Jel neko bio kod starke u aerodromskom naselju neko
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|