Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hakuju prevaranti mahom s Filipina profile djevojaka ili jednostavno preuzmu online neku agenciju,traze zatim Facebook ili Instagram profil za dalnju komunikaciju ,zatim ce traziti da slikas tijelo i alat ,a onda ce te ucjenjivati kak oce svima koji su prijatelji na Instagramu odnosno Facebook poslati te slike gole ukoliko im ne isplatis tj uplatis odredjenu cifru na racunHej raja, jel zna neko u cemu je fazon sto ovih par sa EGE traze instagram/facebook profil?
Ko je ovo dan te jeboTko ovo može jebat i da mu se na ovo kurac diže, prije bi otišao u svećenike ili odrezao kurac, nego ovo jebat, još su mi jači ovi što što je brane u nadi da će im džaba dat pičke
I mene interesuje.Da Li je neko rokao jelenu banjaluks
Koja je to?I mene interesuje.
Imas I roka br od te starke.Mogu ti naci broj od Vesne koja dolazi vikendom u Sarajevo, uzme stan na dobrinji ili Lukavici oko 100 traži da se časti, voli anal tako mi je rekla sa kondomom, mana ima 55-60g krupna je i buckasta... Pisao sam sa njom ali mi se nije dalo. Mogu ti i poslati slike
Moze i meni brMogu ti naci broj od Vesne koja dolazi vikendom u Sarajevo, uzme stan na dobrinji ili Lukavici oko 100 traži da se časti, voli anal tako mi je rekla sa kondomom, mana ima 55-60g krupna je i buckasta... Pisao sam sa njom ali mi se nije dalo. Mogu ti i poslati slike
Ima. Li što u BihaćuTo je poznata Mila Prerad i trazi 300KM za 1h
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|