Ove od 70 eura su uglavnom sve azijatkinje, fejk profili.Jel ovo Banja Luka opet puna nekih azijatkinja ili fake profila sa kojih se javlja samo jedna na EGE?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove od 70 eura su uglavnom sve azijatkinje, fejk profili.Jel ovo Banja Luka opet puna nekih azijatkinja ili fake profila sa kojih se javlja samo jedna na EGE?
ne isplati se to onda,ni da je jeftinijeOve od 70 eura su uglavnom sve azijatkinje, fejk profili.
Je li neko dogovorio sta sa Aidom?Ova Aida je fejk trazi x bon
Prevara, trazi vaucerDa li je neko napravio dogovor sa Aidom?
Kako misliš da je teška za dogovor,otišao bih veceras do nje.Nije losa, prijatna je zgodnica samo teska za dogovor
Prevara. On navlači kao bijo, da se ko upeca.Kako misliš da je teška za dogovor,otišao bih veceras do nje.
Najmanje izbora ovdjeDajte ba ljudi nesto za Tuzlu, jel moguce da je ovako slabo?
Lažeš sve lažeš i izmišljas.Ko laze majmune jedan ti njoj vjeruješ ja je guzio glupane glupi
Jel kao na slikama, da ne odem a ono neka trusa...Bio sam ja, okej je zena, na otoci, samo nazovi, slabo odgovara na WA, ali da se dogovoriti
Docekat ce u vidno alkoholisanom stanju, raspadnuta od droge i alkohola, ima 32 godine, 10 godina vec, pozuruje, prica na telefon u sred' akcije.Jel kao na slikama, da ne odem a ono neka trusa...
Ma realno ovaj sport otišao u tri pičke materine. Poštene kurve ni na vidikuDocekat ce u vidno alkoholisanom stanju, raspadnuta od droge i alkohola, ima 32 godine, 10 godina vec, pozuruje, prica na telefon u sred' akcije.
Ovo ne vrijedi 50 maraka
Taj mi je odgovor trebao, hvalaDocekat ce u vidno alkoholisanom stanju, raspadnuta od droge i alkohola, ima 32 godine, 10 godina vec, pozuruje, prica na telefon u sred' akcije.
Ovo ne vrijedi 50 maraka
Ni smo ni mi zlatni, ono sto je valjalo je otjerano davno, cjenkanjem, uslovima i objavama IMENA i ostalih privatnih informacija.Ma realno ovaj sport otišao u tri pičke materine. Poštene kurve ni na vidiku
I to što kažeš a i ovo što se nudi realno kakva je usluga, izgled i urednost preskupo je. Čast izuzetcima tipa pojedinih ruskinja i sličnoNi smo ni mi zlatni, ono sto je valjalo je otjerano davno, cjenkanjem, uslovima i objavama IMENA i ostalih privatnih informacija.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|