I mene zanima ja sam jednom otisao brzinski na pusenje ,bilo je top jel ko radio sta vise ?Jel bio neko možda kod ove Elene bucke u Lukavici ovih dana? Šta sve radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene zanima ja sam jednom otisao brzinski na pusenje ,bilo je top jel ko radio sta vise ?Jel bio neko možda kod ove Elene bucke u Lukavici ovih dana? Šta sve radi?
Ja nisam bio nikadI mene zanima ja sam jednom otisao brzinski na pusenje ,bilo je top jel ko radio sta vise ?
Ja mislim da ona radi samo pušenje ili je to neka druga bucka. Znam kad sam gledao neke oglase da je za bucku neku bilo samo pušenje da radiI mene zanima ja sam jednom otisao brzinski na pusenje ,bilo je top jel ko radio sta vise ?
Prosli put kada je bila u Sa samo pusenje, sada radi sve. Inace bude u BL, nekada dodje u Sa. Trenutno je tu.Ja mislim da ona radi samo pušenje ili je to neka druga bucka. Znam kad sam gledao neke oglase da je za bucku neku bilo samo pušenje da radi
Ja već na tekst štrcnuhTesko da ce se pored Sofije pojaviti bolja..
Svako druzenje sa njom je kao san
Jednostavno uljepsa vam dan i pomuti razum da misli pucaju do novog susreta..
Tako lako digne vas u sedmo nebo..prepustis se uzitku a u glavi odzvanja samo tvoj sam nebo![]()
Crna,provjereno najboljaSta ima provjereno podrucje Mostara i okolice, Banja luka, Sarajevo?
Jel kod nje stoja pola sata ?Crna,provjereno najbolja
Neki kontakt od nje?Vanessa Kostres najbolja kurva u Travniku pa ako nije i citavog SBK
Crna? Crnka sa foruma ili crna sto visi na binguCrna,provjereno najbolja
Ziv bio daj kontaktCrna? Crnka sa foruma ili crna sto visi na bingu
PpImam jednu finu iz Sarajeva 29 godina, nije joj nesto smještaj ostalo je sve top sto se cure tice.
Tako da preporučujem da je u Hotel pozovete , na pp se javite ko želi
Model u pp broj
Ma ko ce druze na ono dati 100€ treba biti realan.... opet cu napisati kurve su se malo precijenile previse gledaju zadrugu i instagramJel bio neko možda kod ove Elene bucke u Lukavici ovih dana? Šta sve radi?
Da ti kazem druze djevojka je prelijepa, uredna, nasmijana najbolje pusenje kurca ikad. Bar ne radi preko kurca kao neke. Kad god sam u prilici dat cu.Ma ko ce druze na ono dati 100€ treba biti realan.... opet cu napisati kurve su se malo precijenile previse gledaju zadrugu i instagram
Bucka jesi li to ti?Da ti kazem druze djevojka je prelijepa, uredna, nasmijana najbolje pusenje kurca ikad. Bar ne radi preko kurca kao neke. Kad god sam u prilici dat cu.
Nije losa, prijatna je zgodnica samo teska za dogovorPozdrav,jel bio neko kod ove crnkinje u Brckom?
Ako je samo za pušenje 100e puno je zaistaMa ko ce druze na ono dati 100€ treba biti realan.... opet cu napisati kurve su se malo precijenile previse gledaju zadrugu i instagram
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|