Ova Aida je fejk trazi x bonSvi koji ste mi pisali za Brezu na facebook ukucajte Vahida Cosic... a isto tako ima i mala od 20 ak godina ona je teska za dogovor Aida se zove +387 61 234 461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova Aida je fejk trazi x bonSvi koji ste mi pisali za Brezu na facebook ukucajte Vahida Cosic... a isto tako ima i mala od 20 ak godina ona je teska za dogovor Aida se zove +387 61 234 461
Usta te jebem danem vam broj iskreno kazem kako je kod mene bilo ispadam najgori usta ti se popisam majmune pederskiDa li si jebo ili nisi je apsolutno nebitno. Nikada necemo saznati. No ono sto vidimo iz tvog virtualnog obracajnaj je da si obicna gnjida, supcina i maloumnik. Uz to sve pretpostavljam i isfrustrirana debilcina. Cak i da je istina, a nije, opet nema potrebe o nekome iznositi javno podatke, ako druga osoba nije saglasna, a posebno ne broj telefona, ili ostale privatne informacije.
Sve navedeno govori kakvo si smece od covjeka.
Pozdrav.
Neda ti picke mene krivis dao broj rekao kako je kod mene bilo ja kriv mrs majmune jedanUsta te jebem danem vam broj iskreno kazem kako je kod mene bilo ispadam najgori usta ti se popisam majmune pederski
Ko ti je onako najdrazi.?Neda ti picke mene krivis dao broj rekao kako je kod mene bilo ja kriv mrs majmune jedan
I ja sam pitao niko mi nije odgovorio..Ima li iko iskistvo s ovom
Azra...+38761326381 Sarajevo, Independent | City of Love
Ugodno druzenje,mozete pisati kratko ili poziv...cityoflove.com
Neda ti picke mene krivis dao broj rekao kako je kod mene bilo ja kriv mrs
Brate ja danas bio kod djevojke javila se skroz je regulara djevojka radi samo masaze a to što ti provlačis i ostavljas broj njen govori o tebi i da si imao nešto s njom treba da šutiš a ne da budeš tolika gnjida kao da picke nikad nisi vidioNeda ti picke mene krivis dao broj rekao kako je kod mene bilo ja kriv mrs majmune jedan
Kad sam ja bio mene zapalo da je baš tad bilo više mušterija, morao sam čekati svoj red, a još jedan momak čekao i poslije mene. Logično da je ubrzavala, a to je meni smetalo. Ne znam drug, gledaj da ugovoriš strogo svoj termin.I ja sam pitao niko mi nije odgovorio..
Slava UkrajiniDanas sam bio kod ove ukrainke. Pola sata 160 KM. Lijepa, zgodna, čista, uredna. Puši bez kondoma.
Možeš li nabaviti od Sande išta. Hvala drugJa sam gledao dva videa ako mislis na onu crnu jebezovnu Sandu.. u jednom liku pusi, a u drugom je kara zguza..al kratki su snimci.
Mogu probat nabavit...nemam kod.sebe.
Ima li iko iskistvo s ovom
Azra...+38761326381 Sarajevo, Independent | City of Love
Ugodno druzenje,mozete pisati kratko ili poziv...cityoflove.com
druze izgled moze prevarit za 1-2 godine ali za10 nemoze, msm ako si bio sa njom kao sto kazes - a promasio u 10 godina.. do tebe je, ili si corav ili lazesNe znam iskreno i ne zanima me, meni je licila da tada ima 28 godina , po prici , ponasanju, tetovazama i svemu , tako da ne zanima me vala nista o djevojci niti o njenom privatnom zivotu niti sam je ispitivao . Rekao sam gore prethodno zelim joj svu srecu cime god da se bavi sada .
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|