Možeš li nabaviti od Sande išta. Hvala drugJa sam gledao dva videa ako mislis na onu crnu jebezovnu Sandu.. u jednom liku pusi, a u drugom je kara zguza..al kratki su snimci.
Mogu probat nabavit...nemam kod.sebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš li nabaviti od Sande išta. Hvala drugJa sam gledao dva videa ako mislis na onu crnu jebezovnu Sandu.. u jednom liku pusi, a u drugom je kara zguza..al kratki su snimci.
Mogu probat nabavit...nemam kod.sebe.
Ima li iko iskistvo s ovom
Azra...+38761326381 Sarajevo, Independent | City of Love
Ugodno druzenje,mozete pisati kratko ili poziv...cityoflove.com
druze izgled moze prevarit za 1-2 godine ali za10 nemoze, msm ako si bio sa njom kao sto kazes - a promasio u 10 godina.. do tebe je, ili si corav ili lazesNe znam iskreno i ne zanima me, meni je licila da tada ima 28 godina , po prici , ponasanju, tetovazama i svemu , tako da ne zanima me vala nista o djevojci niti o njenom privatnom zivotu niti sam je ispitivao . Rekao sam gore prethodno zelim joj svu srecu cime god da se bavi sada .
Je li ista kao na ovim slikama, koliko joj je godina ?Bio sam ja, okej je zena, na otoci, samo nazovi, slabo odgovara na WA, ali da se dogovoriti
ima 40-tak godina , nije joj nesto faca , lijepo iskustvo sam imaoJe li ista kao na ovim slikama, koliko joj je godina ?
Ukucamo ti mamu i sestru idiote.. sto izmisljasSvi koji ste mi pisali za Brezu na facebook ukucajte Vahida Cosic... a isto tako ima i mala od 20 ak godina ona je teska za dogovor Aida se zove +387 61 234 461
Hvala na uvredama, ja ipak mislim da si pametniji i da to nije najbolje sto ti mozes ... Ja dajem provjerene informacije, tako da pozzzUkucamo ti mamu i sestru idiote.. sto izmisljas
Javi se ppPozdrav svima,imam 27 godina,plava,lijepog izgleda. Voljela bi da ako je moguće upoznam nekog za druženje do 35 godina. U Sarajevu sam do početka aprila. Ko želi neka se javi u privatne poruke.
Ma i ja sam pisao al ne odgovaraJavi se pp
Eh valjda trebu trazi, tako obicno ide. Nek smo probali brateMa i ja sam pisao al ne odgovara
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|