BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Evo Facebook profil. Da li je stvarna osoba?

Bosanci, Hercegovci, jebači, kursadžije, kuronje, prangijaši... imam infromaciju... legendarna Carla Martins je došla u Mostar.

Inače tko ne zna dotičnu, nek ode pogledat u tražilicu i malo pogleda.

Uglavnom, polusat cu ukratko:
Ja sam bio više puta dok je kod nas u HR ljetovala.

I to mahom uzimo sat, nekad i dva, ako recimo nisam pucao par dana(iako je to postala učestala praksa, prije je to bilo, svaki dan ga moras makar dva-tri put iscijedit i okej).
Zašto vam ovo sve govorim, odnosno pišem?
E zato što bez obzira koliko vremena uzeli, znajte da vam predstoji seksualna Opsada i borba za Staljingrad cijeli to vrijeme koliko ste uzeli i platili.

Nemojte da glumite nasilnike, to prvo, jer ne voli žena iskaljivače frustracija, i napasnike, možeš biti gentlemensko-gospodski grub, ali ne neki neostvareni tajo, dida i osoba od nekoliko banki ili neostvareni pedofili sa fakulteta.

Uglavnom, od par desetak iskustava što sam na EGE osobno išao i imao, za mene uvjerljivo i daleko najbolja pička i žena. Rumunjka Andreea na drugo mjesto(cura koja nerijetko zna biti tu kod vas i kod nas).

Točno da se ne bavi ovim poslom, oženia bi Carlu, iako ne znam kako bi se svakodnevno sporazumjeli i pričali, ali the point is..... NA TVOJOJ RUCI PRSTEEEEN

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh