Znači ništa imali ko šta za Doboj legitimnoPrevara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači ništa imali ko šta za Doboj legitimnoPrevara
Kakva je zunicka, jel iko bioMoze od Zunic Broj
Slika ti ne treba, jedna od boljih što ima, provjerenoPozdrav,moze li privatno kakva slika od ove famozne sofije,da znam sta da ocekujem..hvala unaprijed
Trazio potvrdu identiteta video pozivom odbilaDjeluje kao velika fejkara obzirom na omjer postavljenih slika i cijene sat vremena 100€, po slikama topčina, javio joj se ja iz dosade nisam namjeravao uopšte ići čisto da vidim je li fake u pitanju, cura poslala adresu i sve, plaćanje u ruke, tako da pokušaj i javi je li ista djevojka kao na slikama
Ne nasljeđuje prevara0644280725
To ti mislis za pice da se moze jebat? A ovde reklamiras tu doticnu, cuj nije reklamaDečki vjerujte bratu otidjite do noćnog kluba svaki vikend pre ćete naći i upoznati tu kurvu i curu i možete je izjebat istu noć za jedno piće nego što se ovdje prepucavate svakim danom i pitate za brojeve, a broja ni na mapi nema ni od jedne cure, iz iskustva vam ovo pričam, probajte pa javite, a i kad dobijete broj što je rijetkost to je većinom grob cura, jedina cura po meni, nije nikakva reklama odmah da napomenem, za koju vrijedi dat svaku marku je Sofija koja se i dalje bavi ovim poslom, ona kad batali ovo, batalite i čitav forum, pozdravljam vas sve![]()
U pravu si jarane, ako su nesposobni kao ti onda ti džaba i pare da nudišTo ti mislis za pice da se moze jebat? A ovde reklamiras tu doticnu, cuj nije reklama![]()
Odakle je Sofija moze broj u DMDečki vjerujte bratu otidjite do noćnog kluba svaki vikend pre ćete naći i upoznati tu kurvu i curu i možete je izjebat istu noć za jedno piće nego što se ovdje prepucavate svakim danom i pitate za brojeve, a broja ni na mapi nema ni od jedne cure, iz iskustva vam ovo pričam, probajte pa javite, a i kad dobijete broj što je rijetkost to je većinom grob cura, jedina cura po meni, nije nikakva reklama odmah da napomenem, za koju vrijedi dat svaku marku je Sofija koja se i dalje bavi ovim poslom, ona kad batali ovo, batalite i čitav forum, pozdravljam vas sve![]()
jedino ako hocete da vam glavic balavi neka klinkica od 15god onda je klub pravo mjestoDečki vjerujte bratu otidjite do noćnog kluba svaki vikend pre ćete naći i upoznati tu kurvu i curu i možete je izjebat istu noć za jedno piće nego što se ovdje prepucavate svakim danom i pitate za brojeve, a broja ni na mapi nema ni od jedne cure, iz iskustva vam ovo pričam, probajte pa javite, a i kad dobijete broj što je rijetkost to je većinom grob cura, jedina cura po meni, nije nikakva reklama odmah da napomenem, za koju vrijedi dat svaku marku je Sofija koja se i dalje bavi ovim poslom, ona kad batali ovo, batalite i čitav forum, pozdravljam vas sve![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|