BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Druže ti nisi dobar. Ti si bolestan lik,glumis majmuna džaba zauzimao prostor na staranici . Nikad ništa korisni nisi podijelio recenziju ili bilo šta . Raspravljaš se s ljudima branis one dvoje kurvetine iz Tuzle sto ih ni četnik ne bi jebo koliko su odvratne,samo preko poruke a kamo li uživo . Bio je jedan profil prije vidim ne javlja se više Al zato sad ima sulejman 99 posto isti lil stoji iza oba profila.
A ti koristan ne da ti niko picke ni za pare ha ha ha a jojjjjjjj

Koje bolan dvije ha ha jebote sta ste zapeli za zene?! Mislim stvarno mi puca kurac sta ti pises, nego bil tebi ko dao picke ovako da se smiris,jer novcano ti bas ne bi pomogao😉Steta ne radi petlja za takve cvaja i to🤣🤣🤣🤣
Vidi sine ovo je poslednji razgovor s tobom jer ne želim bit kao ti i uzimat prostor. Sto se para tiče kupim tebe i ovdje 50 posto forumaša. Ovdje par likova ima keš i ostavlja recenzije. Ostalo praznu slamu mlati i ima brojeve kao i ti od te Vesne kako sam skontao na forumu neka istruhla babetina koju iebe te po tuzli za 50 maraka. Idi sine drkaj i daj prostor ljudima koji jebu i daju recenzije za djevojke . A ne neke ofucane kurvetine iz Tuzle i babetine.

Vidi sine ovo je poslednji razgovor s tobom jer ne želim bit kao ti i uzimat prostor. Sto se para tiče kupim tebe i ovdje 50 posto forumaša. Ovdje par likova ima keš i ostavlja recenzije. Ostalo praznu slamu mlati i ima brojeve kao i ti od te Vesne kako sam skontao na forumu neka istruhla babetina koju iebe te po tuzli za 50 maraka. Idi sine drkaj i daj prostor ljudima koji jebu i daju recenzije za djevojke . A ne neke ofucane kurvetine iz Tuzle i babetine.
Vidi sine da tebe hoce bilo kakve kurvetine! Ali pitamo djeda mjaza mozda nesto ti donese da jebes suv kurac ne valja!

Pa sta ces ovde jadnice kad imas para, samo kad dobijes na kladionici mozda tad🤣🤣🤣🤣nes jebat bogati!

Pozdrav momci vidjeo sam na seslijama stoji neka zena pusi cigaru izgleda mi kao da “radi” nisam mogao stati bio sam sa kamionom pa ako neko ima kontakt bio bih zahvalan

Sofija mlada lijepa zgodna kao neka djevojcica ma kao med medeni..jos ako se zagotivite s njom auuufhhh..
Broj koristi samo za ovo pa tako da kad ne radi ne morate bzvz pisati..
Malo je i izbirljiva da znate ako ste stari ne uredni nemorate ici poljubit cete vrata..
+387 65 052 735
Znaci kad radi tad se i javi..😎

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh