BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

neko iz tz da odemo kod ove brazilke skupa da je guzimo sat vremena dok je tu? vjerujem da bi pristala na dvojcu sat vremena po 100 eur

Druze ako ti nesto nije po volji imas psihijatra jer nisi dobar u glavu, e takve ja jebem!!Ja imam brojeva raznih al mi se javljaju pa ko fol ih ne zanima, e zato sam rekao nema dzabe da mi se niko ne javlja i smara.
Druže ti nisi dobar. Ti si bolestan lik,glumis majmuna džaba zauzimao prostor na staranici . Nikad ništa korisni nisi podijelio recenziju ili bilo šta . Raspravljaš se s ljudima branis one dvoje kurvetine iz Tuzle sto ih ni četnik ne bi jebo koliko su odvratne,samo preko poruke a kamo li uživo . Bio je jedan profil prije vidim ne javlja se više Al zato sad ima sulejman 99 posto isti lil stoji iza oba profila.

Druže ti nisi dobar. Ti si bolestan lik,glumis majmuna džaba zauzimao prostor na staranici . Nikad ništa korisni nisi podijelio recenziju ili bilo šta . Raspravljaš se s ljudima branis one dvoje kurvetine iz Tuzle sto ih ni četnik ne bi jebo koliko su odvratne,samo preko poruke a kamo li uživo . Bio je jedan profil prije vidim ne javlja se više Al zato sad ima sulejman 99 posto isti lil stoji iza oba profila.
Koje bolan dvije ha ha jebote sta ste zapeli za zene?! Mislim stvarno mi puca kurac sta ti pises, nego bil tebi ko dao picke ovako da se smiris,jer novcano ti bas ne bi pomogao😉Steta ne radi petlja za takve cvaja i to🤣🤣🤣🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh