Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio i u Nemackoj i u Holandiji. Vidio i dozivio.Doṣ̌ao mi drug iz Njemačke i malo prič̣ali o ovoj temi. Ne moẓ̌e čovjek da vjeruje ṣ̌ta se ovdje deṣ̌ava. Kaẓ̌e u Njemačkoj za 100 eura moẓ̌eṣ̌ izabrati kakvu ẓ̌eliṣ̌. Ne samo da je lijepa i zgodna, već je kulturna i ljubazna. Zna lijepo dočekati, čak se i sprijateljiti sa ljudima.
Ne vjeruje mi kad sam mu pokazao ko kod nas traži velike iznose. Kaẓ̌e mi da ih ne bi povezao u autu ni da one njemu plate. Kaẓ̌e mi da ovdje vjerovatno tim poslom se bave narkomanke i par svodnika, tako da ovdje ljubaznosti nema. A ko ẓ̌eli guziti neku ẓ̌ivčanu budalu, koja se nije okupala dva dana.
Kad sam mu sve ispričao, rekao mi je da bacim u vodu sve ove brojeve jer ovdje nema nikakvog kvaliteta, a on će me ugostiti tamo i pokazati kako to izgleda u Njemačkoj.
I stvarno je u pravu za sve.
Daj care za tz bilo sta ziv bioTuzla i okolina, razmjena brojeva? Mogu ponuditi broj od cure 25 godina, radi samo po preporuci tako da bilo kakva prevara neće uroditi plodom ako se bezveze javite.
Moze u pp da ti dam od cece novi broj a ti meni od teDaj care za tz bilo sta ziv bio
Ali jebaji ga kad imaju vruće mušterije.Tačno slažem se. Ovdje je zaista usluga skupa u odnosu na kvalitet. Niko ne traži džaba da se razumijemo ali ne možeš prodavati muda pod bubrege
Koliko smaraš nije ti ovo psihokaučPrije desetak godina nazoveṣ̌ ženu sa oglasa, sasvim normalno se javi, kulturno razgovaramo i dogovorimo "termin". Nije bilo debilizma kao sad. Sad se jave i kad im pomeneṣ̌ oglas, prave se lude i pitaju "koji oglas". Valjda moraju zbog makroa, ili su glupe.
Ranije se znalo desiti da ti ẓ̌ena kaẓ̌e evo me u trẓ̌nom centru, pa sam znao otići po nju. Bukvalno je upoznam u tom centru pa onda idemo zajedno kod nje. Lijepo pričamo u autu, fina lagana priča, baṣ̌ se upoznamo na neki lijep način. Dođeṣ̌ kod nje u stan, ona ti ponudi piće dok se raspremi.
To su bila vremena kao u bajci.
Danas se svakakve glupače i uličarke bave ovim poslom. Ne znaju komunicirati, nadrkane od droge ili čega već. Zato je ovaj sport u Sarajevu i propao. Najbolje to pokazuje i ovaj forum, koji je užasan.
On se vraca u proslostKoliko smaraš nije ti ovo psihokauč
Imali ko broj pozzDoboj ili okolina zelio bih opustanje uz dobar blowjob znate li koju da radi samo blowjob pozz
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|