BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Prije desetak godina nazoveṣ̌ ženu sa oglasa, sasvim normalno se javi, kulturno razgovaramo i dogovorimo "termin". Nije bilo debilizma kao sad. Sad se jave i kad im pomeneṣ̌ oglas, prave se lude i pitaju "koji oglas". Valjda moraju zbog makroa, ili su glupe.
Ranije se znalo desiti da ti ẓ̌ena kaẓ̌e evo me u trẓ̌nom centru, pa sam znao otići po nju. Bukvalno je upoznam u tom centru pa onda idemo zajedno kod nje. Lijepo pričamo u autu, fina lagana priča, baṣ̌ se upoznamo na neki lijep način. Dođeṣ̌ kod nje u stan, ona ti ponudi piće dok se raspremi.

To su bila vremena kao u bajci.

Danas se svakakve glupače i uličarke bave ovim poslom. Ne znaju komunicirati, nadrkane od droge ili čega već. Zato je ovaj sport u Sarajevu i propao. Najbolje to pokazuje i ovaj forum, koji je užasan.

Propao je ovaj sport i sire a mnogo toga globalno jer se ne moze zivot staviti u telefon i online. Mislim, moze, ali onda imas zombieland. Ljudi tesko sastavljaju proste recenice, ne znaju nazvati na telefon nego samo komuniciraju porukama... Tehnologiju ili znas koristiti ili postanes njen rob. Cak prije pet godina nije bilo ni blizu ovako kako je sad. A prije deset godina je bio drugi svijet. Globalno ludilo sa mikro primjesama SA gluposti. Cast izuzecima :)

Doṣ̌ao mi drug iz Njemačke i malo prič̣ali o ovoj temi. Ne moẓ̌e čovjek da vjeruje ṣ̌ta se ovdje deṣ̌ava. Kaẓ̌e u Njemačkoj za 100 eura moẓ̌eṣ̌ izabrati kakvu ẓ̌eliṣ̌. Ne samo da je lijepa i zgodna, već je kulturna i ljubazna. Zna lijepo dočekati, čak se i sprijateljiti sa ljudima.

Ne vjeruje mi kad sam mu pokazao ko kod nas traži velike iznose. Kaẓ̌e mi da ih ne bi povezao u autu ni da one njemu plate. Kaẓ̌e mi da ovdje vjerovatno tim poslom se bave narkomanke i par svodnika, tako da ovdje ljubaznosti nema. A ko ẓ̌eli guziti neku ẓ̌ivčanu budalu, koja se nije okupala dva dana.
Kad sam mu sve ispričao, rekao mi je da bacim u vodu sve ove brojeve jer ovdje nema nikakvog kvaliteta, a on će me ugostiti tamo i pokazati kako to izgleda u Njemačkoj.

I stvarno je u pravu za sve.
Bio i u Nemackoj i u Holandiji. Vidio i dozivio.
Ko u pjesmi Amsterdam, obicne kurve sjede u izlozima, izbor od mlađih do starijih, sve nacionalnosti svijeta. Higijena na nivou. I licna i prostorija. Redovni obavezni lijecnicki pregledi. Sve legalno. Cijene od 30€ pa na vise za 15 minuta, sto je vecini neredovnih jebaca dovoljno. Uleti daga malo popusi i dok ga stavis, ima i viska vrenena. A moze se zakupiti i vise.
Ko hoce vise imaju nocni klubovi a tu cijene drastično rastu, ... ali opet ni blizu ovima ovdje. Kada bi se i ovdje legalizovalo i uredovalo, bilo bi sigurno i bolje i jeftinije. LP

Prije desetak godina nazoveṣ̌ ženu sa oglasa, sasvim normalno se javi, kulturno razgovaramo i dogovorimo "termin". Nije bilo debilizma kao sad. Sad se jave i kad im pomeneṣ̌ oglas, prave se lude i pitaju "koji oglas". Valjda moraju zbog makroa, ili su glupe.
Ranije se znalo desiti da ti ẓ̌ena kaẓ̌e evo me u trẓ̌nom centru, pa sam znao otići po nju. Bukvalno je upoznam u tom centru pa onda idemo zajedno kod nje. Lijepo pričamo u autu, fina lagana priča, baṣ̌ se upoznamo na neki lijep način. Dođeṣ̌ kod nje u stan, ona ti ponudi piće dok se raspremi.

To su bila vremena kao u bajci.

Danas se svakakve glupače i uličarke bave ovim poslom. Ne znaju komunicirati, nadrkane od droge ili čega već. Zato je ovaj sport u Sarajevu i propao. Najbolje to pokazuje i ovaj forum, koji je užasan.
Koliko smaraš nije ti ovo psihokauč

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh