BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Kakva je ova Marija P sto ima posebnu temu na forumu, jeli to ova https://cityoflove.com/profile/735458/696461/2448 .

Zadnjih x stranica nikakve recenzije, a oglasa nikad vise, pomoglo bi da ko podjeli kakvo iskustvo i ostavi komentar na temi iskustva i recenzije.

Mia Mione top preporuka. Ima na cityoflove i EGE. Uskuga, komunikacija, sve.

Ova
Znaci 0, radi sve, ali SVE, ali da je ona meni platila, opet nebi otisao.
Faca 2/10, tijelo ok.
Higijena 0, a ni psiha mi ne djeluje bolje. Otisao nakon 30 min, trebao ostat jos jednu rundu ali nema sanse nakon sto se razbistrilo. Na putu kuci nisam vjerov'o u sta sam ga guro i jos platio.
Toliko je ofalila? Prije 5-6 godina je usluga bila odlicna.

Ajjj ljudi kakva je ovo pušilica, to nisu istine. Bio sam prošle godine sa njom i dan danas pamtim tu ljepotu akcije. Nažalost, kao i uvijek, van sam Sarajeva kada je ovakva roba prisutna. :(
Negativno iskustvo što se mene tiče. Pisao sam joj danas da dođem. Spremio pare i došao u Sarajevo (živim 1h od Sarajeva) , čekao je 3h i ništa od odgovora. Vjerovatno me blokirala, iz kog razloga ne znam. Samo znam da sam izgubio 5h a vratio se suvog kurca. Ako ništa barem sam uštedio 500KM.

Nema je vise na EGE, i ja sam joj maloprije pisao ali nema odgovora
Pitao sam jednog lika sa foruma da joj pusti poruku i pita zašto me blokirala.

Kaže da je Sarajevo opasan grad i da je imala neku opasnu situaciju sa jednim klijentom pa se boji. Žao mi je nje zbog toga ali žao mi je i mog vremena protraćenog. Da sam ja nju smarao ili ispitivao neka pitanja (tipa je li sama itd) pa bih razumio razlog sumnje. Samo sam je pitao do kada ostaje i prihvata li marke. Došao u Sarajevo, pišem joj i vidim poruke ne stižu. Kontam možda je zauzeta pa isključila telefon, nije mi napamet palo da me je blokirala, pogotovo jer je pisala sve normalno do tad. Ona kaže da je samo rekla da prihvata marke i da nije dogovorila susret pa eto nije njena krivica što sam čekao. U svakom slučaju ja uvijek mogu kupiti novi broj i javiti joj se ali ne bih posle ovoga otišao džabe a ne još 500km da joj dam za sat. Taman da je Lana Rhoades.

Pozz decki ima koja Kiseljak Fojnica Busovava Kresevo il Sarajevo domaca dama. Moze i broj. Jel dosao sam na par dana na godisnji.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh