Evo ja bi otisaoNeko da bi otisao na trojku sa jednom sa EEG
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ja bi otisaoNeko da bi otisao na trojku sa jednom sa EEG
Minie je najbezveznija zenska kod koje sam bio. A mislio sam da je najbolja po slikama i mislio sam to je ta sa kojoj bi mogao svako malo uzivati . Razočarao sam se maximalnoJedna lijepa recenzija..
Prije par dana sam bio kod minie prvi put.
Zaista sve najjj za djevojku..
Usluga 10/10
Higijena 10/10
Ne pozuruje i trudi se max..
Nisu sve zene svakom ok jbgMinie je najbezveznija zenska kod koje sam bio. A mislio sam da je najbolja po slikama i mislio sam to je ta sa kojoj bi mogao svako malo uzivati . Razočarao sam se maximalno
Koji grad?Pozdrav,
Ima li tko iskustvo sa ovom kod Ekonomske škole 065/613-023
Imam namjeru otići pa bi molio ako je neko bio iskustvo
Kod nje planiram iduci put, pa javim iskustvo. 80KM pola sata, 120KM sat vrijedi probat. Ima dobru sisu.Pozdrav,
Ima li tko iskustvo sa ovom kod Ekonomske škole 065/613-023
Imam namjeru otići pa bi molio ako je neko bio iskustvo
SaKoji grad?
Ti si sebe malo precijenio kad si umislio da sa svojim parama možeš šta hoćeš…Uredu ali sto dati da te podcjenjuju i pusi ti sa kondomom ako si uredan i cist. A jos na sve to da ne mozes svrsiti po njoj nego u kondom. Pa dajte ljudi ne dajte da vas takve jebu , to je nista drugo nego podcjenjivanje.
Moze broj ?Ima u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
Ja sam bio kod nje prije nekih 5 god i cinila se ok tadaKakva je ova Marija P sto ima posebnu temu na forumu, jeli to ova https://cityoflove.com/profile/735458/696461/2448 .
Zadnjih x stranica nikakve recenzije, a oglasa nikad vise, pomoglo bi da ko podjeli kakvo iskustvo i ostavi komentar na temi iskustva i recenzije.
Mia Mione top preporuka. Ima na cityoflove i EGE. Uskuga, komunikacija, sve.
Ova
Znaci 0, radi sve, ali SVE, ali da je ona meni platila, opet nebi otisao.Lara hot 0644586111 Sarajevo, Independent | City of Love
No scam,no money before meeting.Comunicative girl,I like to meet real gentlmans who want to have quality spended time.Write me,call me,whats up.cityoflove.com
Faca 2/10, tijelo ok.
Higijena 0, a ni psiha mi ne djeluje bolje. Otisao nakon 30 min, trebao ostat jos jednu rundu ali nema sanse nakon sto se razbistrilo. Na putu kuci nisam vjerov'o u sta sam ga guro i jos platio.
Deblja je nego sa slika. Nekako lijena, moras sve sam. Nije da ima volje. Ne znam kako je drugima bila.Jel bio ko sutra je u DobojuNastia Doboj, Independent | City of Love
0644228172 UTORAK SREDA DOBOJ Hot lepa plavusa duge kose lepog lica zelenih očiju sexy tela čvrste grudi 5 nudim ti eroticnu masažu duboko grlo i sve sto mozes pozeljet sa vrućom plsvusom zelim ti uljepsat naporan ...cityoflove.com
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|