Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha posebno prljava. Uđeš u toalet a tamo u tuš kabini stoji dildo umazan govnima, po posteljini fleke od fekalija, njene dlakave noge i razmaknuti zubi... Dva puta sam bio prvi put se pokajo haj reko dacu jos jednu sansu i bolje da nisamMarina je nesto posebno sto se moze naci za te vrste usluge.. masaža.. dominacija i tako te stvari..bolje nema..jedinstvena je..![]()
kako je odjeven? vidi li se sta? da li se pipnuti?Aha posebno prljava. Uđeš u toalet a tamo u tuš kabini stoji dildo umazan govnima, po posteljini fleke od fekalija, njene dlakave noge i razmaknuti zubi... Dva puta sam bio prvi put se pokajo haj reko dacu jos jednu sansu i bolje da nisam
Ne seri bgt...lavabo..tus kabina haj skontaj se.Aha posebno prljava. Uđeš u toalet a tamo u tuš kabini stoji dildo umazan govnima, po posteljini fleke od fekalija, njene dlakave noge i razmaknuti zubi... Dva puta sam bio prvi put se pokajo haj reko dacu jos jednu sansu i bolje da nisam
Lakse je doci do Trampa nego do doticne. Ili je zauzeto ili te prebaci na sutra a kad nazoves pravi se budala i bukvalno spusti slusalicu.kakva je Marina masaža sa Stupa? može li se st vidjeti kod nje, pipnuti, kako masira
Jebote hljeb jadni..citas li sta je covjek napisao? Gadekako je odjeven? vidi li se sta? da li se pipnuti?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|