Taj broj imaš na više profila što u Sarajevu što u Banja Luci bio je čak i u Tuzli ja sam se javljao traži x bonLaznjak , to je ena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj broj imaš na više profila što u Sarajevu što u Banja Luci bio je čak i u Tuzli ja sam se javljao traži x bonLaznjak , to je ena

www.klix.ba

www.klix.ba

Nasa ili strankinja?Sinoć sam bio kod jedne djevojke u Sarajevu, dobra nisam je vidjao ranije, aktivna je na secrethostessu doduse nisam je uspio nac na EGE, rekla je da ima 19 godina sto i njen izgled govori
Vrlo je ljubazna, stvara opuštenu i prijateljsku atmosferu, ništa se ne radi na brzinu. Ambijent je uredan, čist i ugodan, za razliku od onih brazilki na EGE sto sam bio. Toplo preporučujem svima koji traže pravo relaks iskustvo i ugodno društvo.
Ako moze nekome pomoci broj, 064 406 7959
Ja zvao. Neka djevojka, kaze nije njen oglas. Ne zovite. Kaze radi u Sudu. VarkaPozz
Jel tacan taj br
Jer nema ni viber ni wocap
Cega djecu iz doma pored punoljetnih osobaŠta se žalite da nema ništa u TK , evo murja se trudi da vam organizuje
U Tuzli akcija hapšenja policajaca zbog sumnje da su maloljetnice navodili na prostituciju
Velika policijska akcija od jutros je u toku na više lokacija u Tuzlanskom kantonu, a prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Klix.ba, usmjerena je pr...www.klix.ba

Crnjak brate , mislio sam sarkastično u kakvoj državi živimo , naravno da mi se gade i očekujem najveću kaznu za uništene živote djece .Cega djecu iz doma pored punoljetnih osoba
pa oglas je iz 2023..Ja zvao. Neka djevojka, kaze nije njen oglas. Ne zovite. Kaze radi u Sudu. Varka
 ccc
 cccNjemu se makar javila djevojka ja se javio na oglas 35g javi se milfara neka drsko šta jepa oglas je iz 2023..ccc
|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |